home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Zenei újdonságok
Zvekán Péter
2024.03.08.
LXXIX.. évf. 10. szám
Zenei újdonságok

Megan Thee Stallion: HISS — Pet Shop Boys: Loneliness — Tones And I: Dreaming — Don Toliver: Bandit

Megan Thee Stallion: HISS
Megan Thee Stallion, úgy tűnik, élete eddigi legerősebb trackjével debütált, újdonsága ugyanis, a HISS egyből a Billboard Hot 100-as listájának élén landolt, ráadásul a rapper szólódalai közül ez most fordult elő először. A Cobra című szerzemény után érkező szintén kígyó tematikájú felvétel a megjelenés után azonnal óriási vitát gerjesztett a neten, Nicki Minaj konkrétan úgy érezte, hogy Megan egyenesen neki címezte a támadó sorokat. Az újdonsághoz forgatott videóklipet Douglas Bernardt rendezte, a Cobra egyfajta folytatásaként. A videóban a vagány rapper menő díszletek között változtatja alakját, hol saját magát, hol alteregóját, Tina Snow-t megmutatva.


Megan Thee Stallion – glamour.com

 

Pet Shop Boys: Loneliness
A Pet Shop Boys nemrég jelentette be, hogy április 26-án érkezik a Nonetheless című új stúdióalbuma, melyről az első dalt már meg is hallgathatjuk egy videóklip kíséretében. A Loneliness a COVID után is a nyakunkon ülő elszigeteltség és magány érzéséről szól, mely sokak szerint továbbra is intenzíven áthatja a társadalmat. És hogy milyen lett a klip? Nos, nem más, mint az ikonikus, brit divatfotós, Alasdair McLellan rendezte, és egészen menő a képvilága. Fiatalok keresik benne identitásukat és vele együtt a szerelmet.

 

Tones And I: Dreaming
Az ausztrál Tones And I ismét egy újdonsággal jelentkezik, mely a Dreaming címet kapta. Sokan azt írják róla, hogy garantáltan dallamtapadást okoz, de az az igazság, hogy a Dance Monkey óta valahogy nem jön az új sláger. Talán majd ez? Egyelőre nem tudni, de sajnos nagyobb a valószínűsége, hogy ez sem fog megfelelni az elvárásoknak.

A Dreaminget, ahogyan a szerzeményeimet általában, a szerelem, a veszteség és a remény érzései ihlették. Sokszor azon kaptam magam, hogy olyan dolgok törnek a felszínre, amelyekről még nem írtam. Remélem, ez a dal tetszik a közönségnek, és alig várom, hogy hamarosan több zenét is megoszthassak a készülő albumomról” — nyilatkozta az énekesnő.

Az újdonság, ahogy illik, egy videóklippel együtt debütált, melyet az a Nick Kozakis és Liam Kelly rendezett, akiknek a Dance Monkey kisfilmjét is köszönhetjük.

 

Don Toliver: Bandit
Megérkezett Don Toliver amerikai rapper, énekes és dalszerző régóta várt Bandit című felvétele, mely Tame Impala One More Hour című dalát veszi alapul. Toliver már 2023 októbere óta játssza a track részleteit a koncertjein, így a rajongók már izgatottan várták a hivatalos megjelenést. A Bandit videóklipje a címéhez illően motoron érkezik, a kisfilmben látható járgányok közül pedig kettő a rapper személyes gyűjteményéből való.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..