Horoszkóp

Kos

Hivatás: A napokban nem tud kompromisszumot kötni, ezért nagy szüksége lesz a toleranciára. Szerelem: Érzelmei egyre erősödnek. Egészség: Vigyáznia kell a szívére, ezért ellenőriztesse vérnyomását. Ha az értéke magas, a fagyöngytea segíthet.

Bika

Hivatás: Gyakorlatias hozzáállása és karizmája miatt sokan vezetőt látnak önben. Szerelem: Ha egyedülálló, nem lesz oka a szomorúságra, lesz, aki megvigasztalja. Egészség: A rendszeres napi testmozgással csökkentheti vérnyomását és testsúlyát is.

Ikrek

Hivatás: Szavakkal többet érhet el, mint tettekkel, ezért több időt fordítson a beszélgetésekre. Szerelem: Kellemes találkozásokra számíthat. Egészség: Ideges, nyugtalan, gyakran úgy érzi, hogy elege van mindenből, és nem érdekli semmi.

Rák

Hivatás: Ezek a napok a kemény munka és a jól megérdemelt pihenés harmonikus egyensúlyának jegyében telnek. Szerelem: Kellemes élményekben lehet része. Egészség: Minden panasz esetén alaposan meg kell vizsgálnia az étkezési szokásait.

Oroszlán

Hivatás: Minden szót személyes sértésnek vesz, és hajlamos túlreagálni az önt érintő legkisebb tréfát is. Szerelem: Még a legapróbb sikernek is örülnie kellene. Egészség: Legérzékenyebb szerve a szíve — ügyeljen rá jobban!

Szűz

Hivatás: A gondolkodása élénkebbé, az ítéletei és az elhatározásai gyorsabbá válnak, ez segíti a munkájában és a pénzügyei intézésében is. Szerelem: Nem kell örökké nyomon követnie a párját. Egészség: Fogékony a gyulladásos megbetegedésekre.

Mérleg

Hivatás: Pénzügyi szempontból ez az időszak kevésbé sikeresnek ígérkezik. Szerelem: Ha valaki nem kedveli, annak az lehet az oka, hogy irigyli a boldogságát. Egészség: Emésztőrendszerét ne gyötörje zsíros, nehéz ételekkel.

Skorpió

Hivatás: Munkahelyi ügyeit a Jupiter segíti, ezért remekül halad a feladataival. Szerelem: Nincs öröm üröm nélkül, így hiába értik meg jól egymást párjával, sajnos veszekedésekkel is számolnia kell. Egészség: Gyalogoljon többet a szabad levegőn.

Nyilas

Hivatás: Ne aggódjon, jól veszi majd az ön előtt tornyosuló akadályokat. Szerelem: Nem várt hiába — magánélete végre új, kedvező fordulatot vesz. Egészség: A csillagok állása érzékennyé teszi a szervezetét. Minden apró jelre figyeljen oda.

Bak

Hivatás: Nem hibázhat, ha kellő taktikával intézi a dolgait. Szerelem: Közelebb kerülhet valakihez, akit eddig is kedvelt, de nem tudta vagy merte kifejezni iránta az érzéseit. Egészség: Egyen minél több C-vitaminban gazdag gyümölcsöt, zöldségfélét.

Vízöntő

Hivatás: Új vállalkozás van kilátásban. Vágjon bele bátran, mert kedvező fejleményekre számíthat. Szerelem: Ne hagyja magát megvezetni az érzelmei által. Egészség: Gyakran érzi furcsán magát, ezért az volna a legjobb, ha felkeresné orvosát.

Halak

Hivatás: A munkájában egyre hatékonyabb. Szerelem: Új kapcsolatát nem biztos, hogy sikerül elmélyítenie és megszilárdítania. Egészség: Próbáljon meg lemondani a tésztafélékről, helyettük inkább idényzöldségeket fogyasszon.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..