Horoszkóp

Kos

Hivatás: Számíthat némi pluszbevételre, de ezt a pénzt elsősorban munkájába fektesse be. Szerelem: Semmi sem fontosabb most a szerelménél. Úgy érzi, megtalálta a nagy őt. Egészség: Igyon több folyadékot — friss vizet, gyógyteát.

Bika

Hivatás: Egy zseniális ötlettel kivívhatja kollégái és főnökei őszinte elismerését. Szerelem: Feszült időszak elé néz, és úgy érzi, mindenre kell valamit reagálnia. Pedig néha bölcsebb hallgatni. Egészség: Túlhajszolja magát.

Ikrek

Hivatás: Hatalmas lendületet, tetterőt érez magában, ami a vállalkozását, karrierjét is segítheti. Szerelem: Annyira szerelmes, hogy semmi másra nem tud gondolni, semmi sem érdekli. Egészség: A front önt sem kíméli — gyakran panaszkodhat fejfájásra.

Rák

Hivatás: Az üzleti életben senki nem hozhat olyan szerencsés és jó döntéseket, mint ön. Szerelem: Egyre többször gondol az elköteleződésre. Egészség: Ha megteheti, csak természetes alapanyagú ételeket vásároljon és fogyasszon.

Oroszlán

Hivatás: A céljai eléréséért folytatott küzdelemben sok segítséget kap. Szerelem: A számos futó kaland után elérkezettnek érzi az időt egy komoly kapcsolatra. Egészség: Fény derülhet egy örökletes betegségére, de ne ijedjen meg, nincs nagy baj.

Szűz

Hivatás: Munkájában egyre több sikert érhet el. Nem csoda, hiszen szívvel-lélekkel teszi a dolgát. Szerelem: Szívügyekben ideges és nyugtalan. Egészség: Mozgásszervi betegség, deformáció szabhat gátat megszokott aktivitásának.

Mérleg

Hivatás: A pénzügyi nehézségek arra sarkallják, hogy újra átértékelje aktuális helyzetét. Szerelem: Igyekezzen, hogy meg tudja tartani a meglevő és értékes kapcsolatát. Egészség: Fellélegezhet, mert allergiája egyre kevésbé kínozza.

Skorpió

Hivatás: Ha beosztottjai vannak, acélozza meg szívét–lelkét. Szerelem: Miután megnyugszik, gondolatai egyre tisztábbak, döntései pedig helyesebbek lesznek. Egészség: Hajlamos túlhajszolni magát. Vigyázzon, soha ne vezessen fáradtan!

Nyilas

Hivatás: Üzleti tárgyalásokra, nyilvánosság előtti megmutatkozásra ideális ez az időszak. Szerelem: Minden téren keresi a harmóniát, és szeretne valamiféle nyugalmat, érzelmi biztonságot. Egészség: Vérnyomása mostanában nagyon ingadozik.

Bak

Hivatás: Ha új állást szeretne, vagy bármilyen megoldásra kíváncsi a karrierjét illetően, a barátai között keressen tanácsost. Szerelem: Kapcsolata jó irányba tart. Egészség: Egy kisebb műtéttel megelőzheti a súlyosabb bajt.

Vízöntő

Hivatás: Rengeteg a munkája, kötelessége. Szíve szerint némelyiket mellőzné. Szerelem: Úgy érzi, nem tud megmaradni a meglevő kötelékben. Egészség: Kedvetlensége hátterében túlhajszoltság állhat. Egy kiadós pihenés jót tenne.

Halak

Hivatás: Talán az a legjobb taktika, ha tudomást sem vesz a konkurenseiről. Szerelem: Csak önmagára figyel, és nem veszi észre, ha valamivel megbántja kedvesét. Egészség: Emésztési panaszaira a kímélő étrend lehet a legjobb gyógyír.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..