Horoszkóp

Kos

Hivatás: A gondok maguktól megoldódnak, önnek csak egy kicsit kell megerőltetnie magát. Szerelem: Higgadtsággal többet ér el, mint haraggal. Egészség: Szervezetét tartsa karban, ne hanyagolja el a rendszeres mozgást, és táplálkozzon egészségesen.

Bika

Hivatás: Mivel napjai túlzsúfoltak, számoljon az esetleges hátráltató tényezőkkel, és induljon el hamarabb a tervezettnél. Szerelem: Egy szokatlan szerelmi viszony teheti izgalmassá az életét. Egészség: Veséje különösen érzékeny lehet.

Ikrek

Hivatás: Ön kíváncsi és kommunikatív. Biztosan meg fogja találni a megfelelő szavakat, érveket. Szerelem: A jövendőbelije nagyon közel van önhöz. Lehetséges, hogy már ismerik egymást. Egészség: Változtassa meg étkezési szokásait.

Rák

Hivatás: Rendkívül előnyös üzleteket köthet, bevételei ezáltal gyarapodnak. Szerelem: Találkozhat egy vadidegennel, aki megdobogtathatja a szívét, és a flörtből nagy szerelem alakulhat ki, sőt akár házasság is. Egészség: Allergiás tünetei lehetnek.

Oroszlán

Hivatás: Nehéz ez az időszak, és ezen sajnos az sem segít, ha megerőlteti magát. Szerelem: Szerencsésnek érzi magát. Kalandvágya megnő, hódítani akar. Egészség: Ne terhelje túl a gyomrát, kerülje a nehéz, zsíros, túlzottan fűszeres ételeket.

Szűz

Hivatás: Szétszórt, ezért nehezebben tud összpontosítani a munkájára. Szerelem: Akkor se tegyen szemrehányást kedvesének, ha történetesen önnek van igaza. Egészség: Több kalciumot vigyen be szervezetébe, mert csontjai érzékenyebbek az átlagosnál.

Mérleg

Hivatás: Legyen óvatos. Olyan emberekkel hozza össze a sors, akikkel nem árt vigyáznia. Szerelem: A hírnek, melyet kaphat, kevés a valóságtartalma. Egészség: A sport mindig jó formában tartja, így könnyebben veszi a munkahelyi akadályokat is.

Skorpió

Hivatás: Dicséretet kaphat főnökétől, de úgy véli, anyagi megbecsülése nem áll arányban a teljesítményével. Szerelem: Akarva-akaratlanul is belebonyolódhat egy családi perpatvarba. Egészség: Kerülje a zsúfolt és oxigénhiányos helyeket.

Nyilas

Hivatás: Kedveli a kihívásokat, és a sors fel is kínál néhányat. Most megmutathatja, mire képes. Szerelem: Úgy érzi, mintha pórázon tartanák, mely egyszer hosszabb, máskor sokkal rövidebb. Egészség: Kisebb ízületi fájdalmak keseríthetik meg napjait.

Bak

Hivatás: Ha új állást szeretne, most kérdezősködjön, mert lehet, hogy valaki igen kecsegtető ajánlattal áll elő. Szerelem: Kapcsolatuk egy kisebb próbatétel előtt áll. Egészség: Többet kellene pihennie, kikapcsolódnia. Akár el is utazhat egy távoli országba.

Vízöntő

Hivatás: Jobb lesz, ha ezekben a napokban csak a rutinfeladatokra összpontosít. Szerelem: Párja féltékenysége kezdi tönkretenni kapcsolatukat. Ne tegyen félreérthető megjegyzéseket. Egészség: A következő napokban vérnyomás-ingadozással számolhat.

Halak

Hivatás: Kedvező időszak elé néz, de ezt csak akkor tudja jól kihasználni, ha gyorsan alkalmazkodik az új körülményekhez. Szerelem: Ne tegyen párjának hosszú távra szóló ígéreteket. Egészség: Fordítson nagyobb figyelmet fogai ápolására.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..