Horoszkóp

Kos

Hivatás: A hivatalos megbeszéléseken öné a kezdeményező szerepe. Ha él a lehetőségekkel, hosszú évekre megalapozhatja jólétét. Szerelem: Megnő a vonzereje. Egészség: Óvatosan cipekedjen — inkább kérjen segítséget, ha nehéz tárgyat emel.  


Bika

Hivatás: Néhány kolléga, aki korábban fontos szerepet töltött be az életében, érdektelenné válhat. Már nem ad a véleményükre, tanácsaikra. Szerelem: A gondok ellenére se rúgja fel kapcsolatát. Bízzon az időben. Egészség: Depresszióra hajlamos.


Ikrek

Hivatás: Olyan információk birtokába juthat, amelyeket nagyszerűen kamatoztathat karrierje alakításában. Szerelem: Nagyon erős kísértést érez arra, hogy változtasson eddigi életén. Egészség: Élvezze a pilátesz jótékony hatását.


Rák

Hivatás: Hacsak teheti, a munkája egy részét otthon végzi. Szerelem: Ha valamire szeretné rávenni a kedvesét, akkor ne érzelmi zsarolással próbálkozzon. Egészség: Derékfájdalmai több nap után sem szűnnek, sőt erősödhetnek is.


Oroszlán

Hivatás: Egy kicsit döcögve halad céljai felé. Szerelem: Apró félreértések mérgezhetik meg hétköznapjait kedvesével, és talán még a féltékenység is felébred a szívében. Egészség: Ízületi bántalmaira igyekezzen mielőbb gyógyírt találni.


Szűz

Hivatás: Túlságosan elfoglalt, leköti a karrierépítés, így alig jut ideje a családra, magánéletre. Szerelem: Ha a szívét is megosztja a hitvese és a titkos szeretője között, végképp időzavarba kerül. Egészség: Nincs kedve kipróbálni a jógát? 


Mérleg

Hivatás: Noha sok energiát fektet munkájába, az eredmény mégis elmarad. Szerelem: Párkapcsolatában javulást hozhat egy hétvégi, kisebb utazás. Egészség: Mindig olvassa el a betegtájékoztatót, ha új gyógyszert kezd szedni.


Skorpió

Hivatás: Hosszú távú pénzügyi terveit, stratégiáját módosítania kellene. Szerelem: Talán túl sok illúziója volt, ezért ha jót akar magának, inkább értékelje át a magánéletét. Egészség: Egyre gyakrabban érzi magát levertnek, kedvetlennek.


Nyilas

Hivatás: Karrierjét illetően az egyik barátja ragyogó ötlettel áll elő. Szerelem: Egy ideje nehezebben ért szót a környezetével, így párjával is. Legszívesebben elmenekülne egy lakatlan szigetre. Egészség: Sérülésveszély fenyegeti.


Bak

Hivatás: A körülmények kész tények elé állítják, ami alaposan kihozza a sodrából. Szerelem: Valami elmúlt, ez persze fáj, de nem lehet örökké csak nosztalgiázni. Egészség: Az esti séta jótékonyan hat mentális állapotára. 


Vízöntő

Hivatás: Hajlamos túltervezni, ezért kisebb félreértésekkel számolhat. Szerelem: Mint mindig, ezúttal is az őszinteség a járható út — a hazugságokat úgysem tudja fejben tartani. Egészség: Ügyeljen az elegendő mennyiségű folyadék bevitelére!


Halak

Hivatás: Végre minden akadály elhárul útjából. Szerelem: Vonzereje megnő, ezért olyan sikereket ér el a szerelemben, amilyenekre talán még maga sem számított. Egészség: Táplálkozása legyen rendszeresebb és minél kiegyensúlyozottabb.


Facebook

Támogatóink