Horoszkóp

Kos

Hivatás: Itt az ideje, hogy végre lendítsen a karrierjén, ezzel együtt anyagi helyzetén is. Szerelem: Megégetheti magát, ha olyan munkahelyi kapcsolatba keveredik, amelyet kollégái nem néznek jó szemmel. Egészség: Nem lehet oka panaszra.


Bika

Hivatás: Igen sok munkája van, és ez nemcsak többletbevétellel, hanem nagy fizikai megterheléssel is jár. Szerelem: Párkapcsolata egy nagyobb hullámvölgy felé tart. Egészség: A túlhajszoltság előbb-utóbb egészségügyi gondokhoz vezet.


Ikrek

Hivatás: Tegye magát próbára! Amit eddig nem mert meglépni, annak most bátran nekivághat, mert bírni fogja szusszal. Szerelem: Több félreértés is adódhat, hétköznapi semmiségeken veszhetnek össze párjával. Egészség: Több folyadékot igyon!


Rák

Hivatás: Szókimondó hangulatban van, ami nem minden esetben szerencsés. Szerelem: Függetlenségi törekvései mögött alighanem leginkább a kudarcoktól való félelem áll. Egészség: A hobbikertészkedés jót tesz testének-lelkének egyaránt. 


Oroszlán

Hivatás: A külfölddel kapcsolatos tervei nagy kavarodást okozhatnak munkahelyén. Szerelem: A napokban végre meglesz a megoldás, és pontot tehet egy régóta húzódó érzelmi ügy végére. Meg fog könnyebbülni. Egészség: Relaxáljon minél többet.


Szűz

Hivatás: A türelem rózsát terem, ellenben a kapkodásról ugyanezt aligha lehet elmondani. Szerelem: Szellemes, szórakoztató stílusával bárkit levehet a lábáról. Egészség: Látásgondjai fokozódnak, ideje végre orvoshoz fordulnia.


Mérleg

Hivatás: Az anyagi gyarapodása érdekében tett fáradozása lassan, de biztosan beérik. Szerelem: Magánéletében a stabilitás hozhat boldogságot. Még akkor is, ha a kalandok csábítják. Egészség: Legyen óvatos az éles szerszámokkal.


Skorpió

Hivatás: Ha ragaszkodik álmaihoz, akkor üzleti téren valóban lesz alkalma néhányat valóra is váltani. Szerelem: Találkozhat valamelyik régi szerelmével, akiről azt hitte, hogy már elfelejtette. Egészség: Fogyókúrája sikerrel kecsegtet.


Nyilas

Hivatás: Rengeteg a munkája mostanában, de szerencsére tele van energiával. Szerelem: Ne kritizálja folyton partnerét, mert az sohasem vezet semmi jóra. Egészség: Vigyázzon a huzatos helyeken, és mindig legyen óvatos a hideg italokkal.


Bak

Hivatás: Mélyponton van, de ne keseredjen el, hamarosan kilábal belőle. Szerelem: Feltűnhet a láthatáron egy harmadik személy, de nem érdemes kockáztatnia miatta a kapcsolatát. Egészség: Óvatosan, de végre akár a szabadban is sportolhat.


Vízöntő

Hivatás: Alapozza meg hosszú távú sikereit. Szerelem: Egy meggondolatlan egyéjszakás kaland nagyon rossz hatással lehet érzelmi világára. Egészség: Változtasson életvitelén. Ha állandóan otthon ül, az előbb-utóbb megbosszulja magát.


Halak

Hivatás: Több kollégájának felmondhatnak, így előfordulhat, hogy az ő munkakörük egy részét is magára kell vállalnia. Szerelem: Ábrándos, szerelmes hangulatban van. Egészség: Szervezetének több alvásra, pihenésre volna szüksége.


Facebook

Támogatóink