Horoszkóp

Kos

Hivatás: Egy kicsit összekuszálódott az értékrendje, úgyhogy a munkájában is felkészülhet néhány váratlan fordulatra. Szerelem: Ne vonjon meg magától semmit, amiben örömét leli. Egészség: Aktuális lehet egy kisebb, fogakkal kapcsolatos műtét.


Bika

Hivatás: Ha munkatársait képes gyorsabb, igényesebb munkára bírni, akkor a közös siker nem marad el. Szerelem: Boldogságának záloga, hogy mindent beszéljen meg élete párjával. Egészség: Melegségre nemcsak testi, hanem lelki szinten is szüksége van.


Ikrek

Hivatás: Egy váratlan fordulat új lehetőségekkel kecsegteti. Próbáljon meg gyorsan reagálni, hogy kihasználhassa. Szerelem: Lazítson egy kicsit az otthoni, párkapcsolati béklyókon. Egészség: A szokásosnál nagyobb terhelésnek lehet kitéve.


Rák

Hivatás: Rendezzen el mindent, ami a munkájával és a hivatali kötelezettségeivel kapcsolatos. Szerelem: A szerelmes szép napok váltakoznak a kemény csatározásokkal. Egészség: Eddze a reflexeit — erre jó lehet a tenisz vagy a fallabda.


Oroszlán

Hivatás: A mértéktelen munka megárthat. Szerelem: A barátság és a szerelem most csak nagyon nehezen összeegyeztethető életterületek. Egészség: Meghűléses, influenzás panaszai lehetnek, lehetőleg kerülje el a nagy tömeget.


Szűz

Hivatás: Nem várt, kellemes meglepetés érheti a munkahelyén. Váratlan ünneplésben vagy kitüntetésben lehet része. Szerelem: Számtalan új ismeretséget köthet az év elején. Egészség: Ha megnevetteti a társait, az önre is jótékonyan hat.


Mérleg

Hivatás: Szívesen tanulna valami újat, de úgy érzi, munkahelyén jelenleg nincs lehetősége ismeretbővítésre. Szerelem: Ha utazni vágyik, vigye magával a kedvesét is. Egészség: Meszesedéssel és csontritkulással kapcsolatos panaszai lehetnek.


Skorpió

Hivatás: Ahhoz, hogy újra nekilendülhessen a munkának, egy kis pihenőre van szüksége. Szerelem: Lassan kezdi behúzni tüskéit, de még mindig nehezen viseli, ha ellentmondanak önnek. Egészség: A sport iránti elköteleződését az új évben is tartsa meg.


Nyilas

Hivatás: Nem várt anyagi előrelépésre számíthat. Szerelem: Megismerkedhet valakivel, ami egy hosszabb kapcsolat kezdetét ígérheti. Egészség: A máját mindenképp érdemes jobban óvnia. Válogassa meg, mit eszik és iszik az ünnepek alatt.


Bak

Hivatás: Rengeteg váratlan lehetősége adódhat, és némely munkát szerencsére akár otthon is elvégezheti. Szerelem: Jobban jár, ha akaratát gyengéd ráhatással próbálja meg érvényesíteni. Egészség: A stresszoldók csak a tüneteket enyhítik.


Vízöntő

Hivatás: Kénytelen eleget tenni egy üzleti meghívásnak, pedig semmi kedve sincs hozzá. Szerelem: Féltékenység gyötörheti, aminek oka a nagyravágyásában és a hiúságában is keresendő. Egészség: Tegyen többet egészsége megóvása érdekében.


Halak

Hivatás: A főnökével konfliktusai adódhatnak, melyeket mielőbb meg kell oldania. Szerelem: Habár az otthonában minden ideálisan alakul, ön mégis valahova messzire vágyódik. Egészség: Lassítson a tempón, kímélje az egészségét!


Facebook

Támogatóink