home 2023. március 25., Irén napja

Horoszkóp

Kos

Hivatás: A főnökséggel való konfliktusa állandósulhat, és ez megnehezíti az együttműködésüket. Szerelem: Új kapcsolat van kialakulóban, és úgy érzi, végre megtalálta élete párját. Egészség: Mostanában sokat fáj a hasa.

Bika

Hivatás: Sokat tanulhat, megerősödhet az önbizalma, ami a további sikereinek is záloga lehet. Szerelem: Nem jó, ha túlerőlteti a romantikát a kapcsolatában. Egészség: Vezessen be az életébe pozitív változásokat, melyektől az egészsége is javul.

Ikrek

Hivatás: A pénzügyek terén folyamatosan javulnak a kilátásai. A kínálkozó szerencsét azonban meg is kell ragadni. Szerelem: Reális szemléletét a szerelemben is kamatoztathatja, szép napokat élhet meg a kedvesével. Egészség: Próbáljon lazítani!

Rák

Hivatás: A külföldi lehetőségek egyre vonzóbbnak tűnhetnek. Szerelem: Ne essen túlzásokba egy-egy vita kapcsán. Egészség: Egy aprócska veszély fenyegeti az emésztőrendszerét. Az utazásra vigyen magával hányinger elleni tablettát!  

Oroszlán

Hivatás: Nehezére esik az összpontosítás. Szerelem: A kapcsolatban élő Oroszlánok a szakítást fontolgatják, meg kell nyugodnia azonban, mert csak úgy láthat tisztán. Egészség: Dohányozzon kevesebbet, és meglátja, jobban fogja érezni magát.

Szűz

Hivatás: Egyelőre visszafogottnak kell maradnia a pénzügyi lehetőségeit illetően. Szerelem: Vigyázzon, ne veszekedjen a társával, mert az szélsőséges módon csapódhat le. Egészség: Hátfájás és izomgörcsök léphetnek fel a napokban.

Mérleg

Hivatás: Egyértelmű sikereket arathat a munkában, leginkább egy válsághelyzet higgadt kezelésével bizonyítja a rátermettségét. Szerelem: Egyre pozitívabb eseményeket élhet meg a szerelem terén. Egészség: Pihenje ki magát!

Skorpió

Hivatás: Olyan helyzetbe kerülhet, amikor a taktikai érzék kevésnek bizonyul. Szerelem: A mottója most ez legyen: többet ésszel, mint erővel! Egészség: A jegyében járó Szaturnusz támogatja fogyókúrás törekvéseit.

Nyilas

Hivatás: A világmegváltó beszélgetések közben felmerülhet egy barátjával közös üzlet vagy vállalkozás indításának ötlete. Szerelem: Egy baráti kapcsolatból flört, esetleg szerelem is kialakulhat. Egészség: Ha sétálni indul, öltözzön fel rétegesen!

Bak

Hivatás: A legügyesebb taktika, ha az ellenségeit, konkurenseit, riválisait egyszerűen nem veszi észre. Szerelem: A szerelem legrejtettebb dimenzióit és örömeit is átélheti. Egészség: Fogyasszon több ásványi anyagot, magnéziumot.

Vízöntő

Hivatás: Most nagy erőket képes megmozgatni azért, hogy anyagi helyzetén javíthasson. Szerelem: Egy bonyolult szerelmi háromszögben találhatja magát. Egészség: Nem kímélik meg az égiek az apróbb karcolásoktól, balesetektől.

Halak

Hivatás: Munka, munka, munka — ebből áll most minden egyes napja. Szerelem: Önmagához híven szilárd akar lenni, de úgy érzi, hogy képtelen a valódi helyzetfelismerésre. Egészség: Ne izgassa fel magát túlságosan és feleslegesen.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..