Horoszkóp

Kos

Hivatás: Lassítson egy kicsit, és alaposan gondolja át a terveit. Szerelem: Ha kedvesével vonulnának el valahová, úgy élik majd meg, mint egy második nászutat. Egészség: Vese- vagy epepanaszok nehezíthetik meg napjait.

Bika

Hivatás: Munkája közben hű szövetségese lesz a szerencse. Szerelem: Párkapcsolatában még mindig nem állt vissza a régi harmónia, ezért kénytelen lesz másként tekinteni az életre, a szerelemre. Egészség: Érzékenyebb a dereka.

Ikrek

Hivatás: Végre jó irányban változnak a dolgai. Most még a kapkodás is értelmet nyerhet. Szerelem: Kapcsolatának jót tenne, ha végre a magánélete kerülne a középpontba. Egészség: Óvja a fejét és a bőrét az erős napsugárzástól.

Rák

Hivatás: Régebbi, helytelen döntései korrigálására nyílhat lehetősége. Szerelem: Szívügyekben mélyponton lehet néhány napig, mert kiszemeltje eltűnik a látóköréből. Egészség: Ha van lyukas, rossz foga, megfájdulhat.

Oroszlán

Hivatás: Ne tűrje, hogy kollégái kihasználják önt. Szerelem: Egyébként sem egyszerű párkapcsolatát tovább bonyolítja, hogy egy ismeretlen szerelmes üzenetekkel ostromolhatja. Egészség: Pszichés zavarok léphetnek fel.

Szűz

Hivatás: Legyen türelmes — egzisztenciális helyzete egy kicsit lassan javul. Szerelem: Nyugtalan, mert egyre bizonytalanabbnak érzi eddig jónak tartott párkapcsolatát. Egészség: Kényeztesse magát relaxáló aromaterápiás fürdőzéssel.

Mérleg

Hivatás: Munkáját illetően egy cseppet se aggódjon, a látszat ellenére minden rendben. Szerelem: Mostanság a nyugalom, a biztonság válik a legfontosabbá önnek. Egészség: Feje, fejbőre érzékenyebbé válhat.

Skorpió

Hivatás: Lássa be végre, hogy nem mindenki ellenség a környezetében, aki ellentmond önnek. Szerelem: Minden lépéséről beszámol párjának, és meglepő módon nem érzi ezt tehernek. Egészség: Elérkezett a méregtelenítés időszaka.

Nyilas

Hivatás: A főnökével folytatott kommunikáció akadályokba ütközhet. Szerelem: Jól tenné, ha eddigi kapcsolatát megkísérelné új alapokra helyezni. Egészség: Csontozata megóvása fontos. Fogyasszon megfelelő mennyiségű kalciumot, D-vitamint.

Bak

Hivatás: Karrierje építésében keressen maga mellé példamutató, céltudatos embereket, akiktől minél többet tanulhat. Szerelem: Erős ragaszkodást érez kedvese iránt. Egészség: A stressz gyengítheti immunrendszerét, ami ajakherpeszt okozhat.

Vízöntő

Hivatás: Több fontos tárgyalás várható ezekben a napokban. Szerelem: Előfordulhat, hogy csak a saját véleményét tartja jónak, és azt megpróbálja rákényszeríteni párjára. Egészség: A betegségeket a legjobb megelőzni.

Halak

Hivatás: Munkáját lehetőleg ne vigye haza. Szerelem: Szeretne minél több időt együtt tölteni kedvesével és családtagjaival. Egészség: Étkezés után legalább negyed órát sétáljon, így biztosan csökkenheti a vércukorszintjét.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..