Horoszkóp

Kos

Hivatás: Az elmúlt napok bizonytalansága után újra önmagára talál. Szerelem: Ha párkapcsolatban él, jól alakulnak a dolgai, ha viszont egyedülálló, egy ígéretes találkozásban lehet része. Egészség: Néhány kellemetlenség felzaklathatja.


Bika

Hivatás: A munkahelyének kissé zűrös légköre kisebb-nagyobb hangulatváltozásokat idézhet elő. Szerelem: Az egyedülálló Rákok ezekben a napokban akár ki is léphetnek a magányosok klubjából. Egészség: Felejtse el az alkoholt!


Ikrek

Hivatás: Jó meglátásai remek lehetőségeket ígérnek a karrierjében, a nagy szellemi leterheltség azonban alaposan megviselheti. Szerelem: Kapcsolata háttérbe szorul. Egészség: Pihenjen minél többet, és teremtsen alkalmat az ellazulásra!


Rák

Hivatás: A karrierje vagy a tanulmányai minden idejét lekötik ugyan, de ezeken a területeken teljesedhet ki. Szerelem: Érzelmi élete fellendülőben van. Egészség: Az ételek gondos megválogatása jobb szellemi és lelki állapotba hozhatja.


Oroszlán

Hivatás: Az elmúlt időszak kudarcai után a munkája végre sikerrel is kecsegtet. Szerelem: Sose mondjon le arról, amit igazán akar! Ha viszont nem is akarja olyan nagyon, akkor nem szabad keseregnie. Egészség: Kerülje a nehéz ételeket.


Szűz

Hivatás: Rengeteg munka és menetrendszerű kötelezettségek — ebből állnak napjai. Szerelem: Az égiek segítenek abban, hogy még közelebb kerüljön kiszemeltjéhez, vagy rendezze a meglevő párkapcsolatát. Egészség: Megmagyarázhatatlan félelmek gyötörhetik.


Mérleg

Hivatás: Ez a nagy kihívások időszaka, ráadásul akár rendkívüli, nem várt kiadásokkal is számolnia kell. Szerelem: A párjukat keresők életében érdekes fordulat várható. Egészség: Érdemes tanulmányozni az életmóddal kapcsolatos szakirodalmat.


Skorpió

Hivatás: Hatalmába kerítheti az álmodozás, szeretne belevágni az egyik régi vágya megvalósításába. Szerelem: Ha érzelmi kapcsolatába anyagi elemeket is beépít, súlyos kötelezettségek terhelhetik majd. Egészség: Sportolás közben ne erőltesse túl magát.


Nyilas

Hivatás: Állandó mozgásban van, mindig akad valami tennivalója, melyet mielőbb el kell végeznie. Szerelem: Nagy lelkizésekre nem igazán kapható ezekben a napokban. Egészség: Ingerlékenysége, csalódottsága okát magában kellene keresnie.


Bak

Hivatás: Noha kisebb kellemetlenségekkel számolhat, nincs oka aggodalomra, néhány nap múlva minden rendeződik. Szerelem: Néhány dolog gyökeresen megváltozik az életében! Egészség: Túl régóta halogatja fogorvosa felkeresését.


Vízöntő

Hivatás: Igyekezzen mihamarabb kiereszteni a gőzt, különben olyan kollégáit is megbánthatja, akik ezt nem érdemlik meg. Szerelem: Eseménydús hétvégére számíthat, több érdekes találkozásban lesz része. Egészség: Gerincproblémák kínozhatják.


Halak

Hivatás: Rendkívül fontos döntést kell hoznia. Szerelem: Ne feledje, az állandó zsörtölődés ritkán hoz kedvező változást egy kapcsolatban. Egészség: Ha nem elég nagy a stressztűrő képessége, akkor a felfokozott hangulata pszichés gondokat okozhat.


Facebook

Támogatóink