Horoszkóp

Kos

Hivatás: Fontos tárgyalás várhat önre, igyekezzen higgadt maradni. Szerelem: A szócsaták elkerülhetetlenek, de nagyon fontos, hogy mindig békességgel zárják a napot. Egészség: Keresse a pozitív szemléletű emberek társaságát.

Bika

Hivatás: Az elkövetkező napokban rájön, hogy vannak dolgok, melyekért hiábavaló a küzdelem. Szerelem: Elkeseríti, hogy kedvese nem mindenben vallja az ön nézeteit. Egészség: Táplálkozásában a minőséget helyezze előtérbe a mennyiséggel szemben.

Ikrek

Hivatás: Meg kell tanulnia végre a csapatmunka elve szerint dolgozni. Szerelem: Partnerválasztásban ezúttal nem annyira az érzelmek, inkább az érdekei segítik abban, hogy ne tévedjen. Egészség: Kitűnően érzi magát a bőrében.

Rák

Hivatás: Nyugodtan elmehet szabadságra, senki nem fogja kifúrni az állásából. Szerelem: Az élet ezúttal is nagyszerű rendező, jobb fordulatokat tartogat önnek, mint képzelte. Egészség: Igyekezzen többet törődni testi-lelki egészségével.

Oroszlán

Hivatás: Az eddigi kellemetlen perióduson túllépve tartalmas, kedvező időszaknak néz elébe. Szerelem: Gyakran elgondolkodik a jövőjéről, mivel párkapcsolata hozott már jót és rosszat egyaránt. Egészség: Kerülje a huzatos helyeket.

Szűz

Hivatás: Üzleti ügyekben érezheti meg a csillagok kedvező állását. Szerelem: Érzelmeit mélyebben éli meg, mint eddig bármikor. Képes új perspektívákat megnyitni, és megszabadulni néhány béklyótól is. Egészség: A gyógynövények csodát tehetnek.

Mérleg

Hivatás: Nagyobb átszervezések és pénzügyi gondok miatt elég sok embert elbocsátanak munkahelyéről, így akár az ön állása is veszélybe kerülhet. Szerelem: Nehezére esik hűségesnek maradnia partneréhez. Egészség: Gyakran kap dührohamot.

Skorpió

Hivatás: Legyen visszafogottabb, és vigyázzon, hogy kiben bízik meg. Szerelem: Ha éppen egyedül van, akkor se érezze rosszul magát — a magány most igencsak jótékony hatással lehet önre. Egészség: Több pihenésre, alvásra van szüksége.

Nyilas

Hivatás: Higgye el, a csábító állásajánlat, mellyel hetek vagy akár hónapok óta kecsegtetik, valóságos. Szerelem: Ott legyeskedik ön körül az a személy, aki mellett boldog lehet. Egészség: Allergiája kiújulhat, köhögési rohamok kínozhatják.

Bak

Hivatás: Kitűnő hangulatban telik a hete, ám ez sajnos gátolja a munkájában. Szerelem: Ne rontson ajtóstul a házba, azaz ne akarja ráerőszakolni magát senkire. Egészség: Sétával szabaduljon meg az esetlegesen felgyülemlett feszültségétől.

Vízöntő

Hivatás: Nem várt kedvező eseményekre számíthat munkahelyén. Szerelem: Ha nem akar komoly kapcsolatot, akkor ezt még az elején mondja el. Nem tisztességes elhallgatni az igazi szándékát a másik fél elől. Egészség: Gyakran túlhajtja magát.

Halak

Hivatás: Pénzügyekben nagy eséllyel számíthat támogatókra, de a meggyőzés eszközeit mindenképp alaposan válogassa meg. Szerelem: Korábbi kapcsolatai nosztalgiát ébreszthetnek önben. Egészség: Izombecsípődés keserítheti meg a napjait.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..