Horoszkóp

Kos

Hivatás: Egyre inkább igényt tartanak önre munkaadói. Szerelem: A szerencse nem hagyja el. Egészség: Idegeskedéssel telnek napjai. De ha a külvilággal való gondjai megszaporodnak is, ne keressen felelősöket, bűnbakokat.

Bika

Hivatás: Kitartásával nincs baj, de a cél kiválasztásakor jobban gondolja át, mit is szeretne valójában. Szerelem: Párjával parázs vitákba keveredhet. Egészség: Energiája csökken, allergiás tünetei viszont felerősödhetnek.

Ikrek

Hivatás: Feszültségek, viták jellemzik munkahelye légkörét. Próbáljon meg mielőbb egyezségre jutni, legalább üzleti partnereivel, kollégáival. Szerelem: Társával se veszekedjen! Egészség: Itt az ideje, hogy felhagyjon rossz szokásaival.

Rák

Hivatás: Ne rúgjon fel válogatás nélkül mindent, bármennyire is elege van a régi dolgokból. Szerelem: Ne engedjen — egyébként indokoltan — heves érzelmeinek. Egészség: Lelki problémái hajlamossá tehetik a pszichoszomatikus megbetegedésekre.

Oroszlán

Hivatás: Nagyszerű, tehetséges szakember, mégis úgy érzi, hogy nem értékelik eléggé. Szerelem: Úgy tűnik, eljött az ideje annak, hogy eldöntse, melyik kapcsolata fontos igazán önnek. Egészség: Allergiája kiújulhat.

Szűz

Hivatás: Pénzügyi helyzetén akkor javíthat, ha képes tartani magát a terveihez. Szerelem: A szokásosnál is több kompromisszumot kénytelen kötni a családi béke érdekében. Egészség: Ha egészségügyi panaszai vannak, akkor tartsa be orvosa tanácsait.

Mérleg

Hivatás: Ha „ideje engedi”, újabb feladatokat varrnának a nyakába. Szerelem: Kapcsolata egyre reményteljesebbnek mutatkozik. Úgy érzi, végre van kivel terveznie a jövőt. Egészség: A feszültségek jobban megviselhetik, mint szokták.

Skorpió

Hivatás: Kellemes élményekben lehet része a munkahelyén. Egy nehéz feladatot nagyon könnyedén letudhat. Szerelem: Élete fontos eseményeit — bármilyen előjelűek legyenek is — kedvesével ossza meg. Egészség: A masszázs jót tenne.

Nyilas

Hivatás: Anyagi ügyekben nehezen járható útra téved. Szerelem: A szerelméről szőtt pletykákat nem kellene elhinnie. Inkább beszéljék meg a felmerülő nehézségeket. Egészség: Egyre erősödő deréktáji vagy vállövi fájdalom kínozhatja.

Bak

Hivatás: A szerencse ön mellett áll, de a legkisebb kudarcok miatt is hajlamos pesszimistává válni. Szerelem: Érzelmi egyensúlya megbillenhet ezekben a napokban. Egészség: Idegességét egy-egy csésze nyugtató hatású teával csillapítsa. 

Vízöntő

Hivatás: Ha nem eléggé óvatos, ez az időszak több számítását is keresztülhúzhatja. Szerelem: Egy romantikus szerelem ábrándja elvonja a figyelmét meglevő kapcsolatáról, de szerencsére hamar kijózanodik. Egészség: Jól érzi magát.

Halak

Hivatás: Ha nap mint nap kapkod és veszekszik, akkor könnyen segítőtársak, szövetségesek nélkül maradhat. Szerelem: Párkapcsolatának titkai, rejtett feszültségei is felszínre törhetnek. Egészség: Öltözzön az időjárásnak megfelelően.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..