Horoszkóp

Kos

Hivatás: Üzleti titkait őrizze meg, mert könnyen hátba támadhatják. Szerelem: Ha nem tesz pontot a torzsalkodás végére, érzelmi kapcsolata szakítópróba elé kerül. Egészség: Érzékenyebb a szokottnál, és ez sok energiáját emésztheti fel.


Bika

Hivatás: Sikeres hetek elé néz, a legjobb formáját hozza, de ettől még ne legyen munkamániás. Szerelem: Találkozhat régi kedvesével, aki mostanra előnyére változott. Egészség: Noha nem jellemző, kívánja a cukros ételeket.


Ikrek

Hivatás: Keresse az idősebbek, tapasztaltabbak társaságát, és érje el, hogy megosszák önnel (műhely)titkaikat. Szerelem: Ne vágjon bele munkahelyi viszonyba csak azért, mert előrelépést remél tőle. Egészség: Panaszra semmi oka.


Rák

Hivatás: Ha boldogulni akar a munkahelyén, meg kell tanulnia, hogy nem szabad meghunyászkodnia néhány hatalmaskodó alak előtt. Szerelem: Legyen tisztában saját szándékaival. Egészség: Esténként kimerülten zuhan az ágyába, próbáljon meg lassítani.


Oroszlán

Hivatás: Végre döntést kell hoznia egy kényes ügyben, tetszik, vagy sem. Szerelem: Ne engedje, hogy testi vágyai a józan esze fölé kerekedjenek. Higgye el, megbánná tettét. Egészség: Pihenjen többet, mert a túlhajszoltság megbosszulja magát.


Szűz

Hivatás: Szakítson a megszokásokkal, és inkább figyelje az új lehetőségeket. Szerelem: Érzelmei átalakulhatnak. A legjobb út néha az, amelyikről azt hiszi, el kellene kerülnie. Egészség: Allergia kínozhatja.


Mérleg

Hivatás: Pozitív gondolkodása előnyös helyzetbe hozhatja egy üzletkötés során vagy egy állásinterjún. Szerelem: Ideje a magánéletében is jelentős változásokat véghez vinnie. Egészség: Kerülje a tűző napot!


Skorpió

Hivatás: Hatalmi harcok törhetnek ki a munkahelyén. Szerelem: Ha eldöntötték, hogy együtt lesznek, vállalják fel a kapcsolatukat, függetlenül a környezetük reakciójától. Egészség: Igyon minél több vizet.


Nyilas

Hivatás: Bízzon munkatársaiban. Szerelem: Ha nem látja értelmét, hogy megmentse kapcsolatát, inkább szálljon ki belőle. Egészség: Ha feszült, inkább tombolja ki magát, hogy utána visszakerülhessen a régi kerékvágásba.


Bak

Hivatás: Egy rosszindulatú pletyka miatt kellemetlen helyzetbe kerülhet. Szerelem: A napokban megtapasztalhatja, hogy a féltékenység mennyire gyötrelmes érzés. Egészség: A hirtelen jött kánikula megviseli a szervezetét.


Bak

Hivatás: Új vállalkozását csak kemény munkával teheti gyümölcsözővé. Szerelem: Párkapcsolati gondjai megoldásában segítségre szorul — akár egy barát, akár egy szakember tanácsára. Egészség: Torokfájás kínozhatja.


Vízöntő

Hivatás: Anyagi helyzetén a nyári hónapok sokat javíthatnak, de azért ne bízza el magát. Szerelem: Azok között lehet az igazi, akikkel az utóbbi időszakban megismerkedett. Egészség: Ne hanyagolja el a rendszeres testmozgást. 


Halak

Hivatás: Pénzügyeiben csak a spórolás hozhat megoldást. Szerelem: A gátlásokból eredő érzelmek csak fokozzák a szerelem mélységét és intenzitását. Egészség: Nem szűnő ízületi fájdalmak nehezíthetik meg mindennapjait.


Facebook

Támogatóink