home 2024. április 13., Ida napja
Online előfizetés

Horoszkóp

Kos

Hivatás: Minden változtatás nehézségekkel kezdődik, de ez ne rettentse el. Szerelem: Elutazik, és a megszokott környezetétől távol, a gátlásait levetkőzve izgalmas kalandba keveredhet. Egészség: A sport egészséges, különösen, ha szívesen űzi.

Bika

Hivatás: Vitába keveredik egy munkatársával, aki gyakran kötekedik önnel. Járjon utána, miért viselkedik így! Szerelem: Egyik közeli ismerőse fülig szerelmes önbe, de fél bevallani az érzéseit. Egészség: Volt már jobban, de lesz is, ne aggódjon.

Ikrek

Hivatás: Munkáját akkor végezheti eredményesen, ha kíméletlenül szelektál, és nem foglalkozik olyasmivel, ami nem hoz jövedelmet. Szerelem: Türelmes, hűséges társra vágyik, és úgy érzi, nincs ilyen. Egészség: Mostanában nehéz mértékletesnek lennie.

Rák

Hivatás: Minél többen ismerik, annál könnyebben épít ki új kapcsolatokat, melyeket a nagyon közeli jövőben kamatoztathat is. Szerelem: Elhanyagolja párját, és ő ezt zokon is veszi — talán okkal. Egészség: Ideje elkezdeni sportolni.

Oroszlán

Hivatás: A pénzügyeket illetően nem érdemes füllentenie, biztosan meggyűlne a baja a hatóságokkal. Szerelem: Igyekezzen mielőbb szétoszlatni a párkapcsolata egén gyülekező felhőket. Egészség: Ideje kideríteni ízületi panaszainak okát.

Szűz

Hivatás: Megbízhatóságának és nem utolsósorban szakmai rátermettségének köszönhetően szépen halad a ranglétrán. Szerelem: Rengeteget dolgozik, amiért a kedvese neheztel önre. Találja meg az egyensúlyt! Egészség: Derék- és csípőtáji panaszok gyötrik.

Mérleg

Hivatás: A munkát egy kicsit hanyagolja, mert jólesik a néhány napos tétlenség. Szerelem: Kedvesével való kapcsolata — minden reményét felülmúlva — remekül alakul. Egészség: Panaszaira a pihenés a legjobb gyógyír. Meglátja, újjá fog születni.

Skorpió

Hivatás: A túlzott önbizalom nem mindig célravezető, ráadásul ellenszenvessé is teheti. Szerelem: Lassan kezd belebetegedni a bizonytalanságba, mely magánéletével kapcsolatos. Egészség: Lelki gondjait „kezelendő” vég nélküli csokoládéevésbe kezd.

Nyilas

Hivatás: Lehetősége lesz munkaügyei megnyugtató rendezésére és leendő szövetségesei felkeresésére. Szerelem: Nehéz betartani a hűségesküt. Egészség: Gondjait elnyomja magában, a szervezete pedig jelzi, hogy rossz úton jár.

Bak

Hivatás: Megszaporodnak a teendői, a határidők pedig mintha egyre rövidebbé válnának. Szerelem: Kilátástalannak érzi helyzetét, de később belátja, ismét önmagát hergeli — természetesen fölöslegesen. Egészség: Gyomorbántalmak kínozhatják.

Vízöntő

Hivatás: Nem lehet eleget hangsúlyozni, az üzletben nincs barátság. Szerelem: A partnere távollétében könnyen engedhet a csábításnak. A következményekkel azonban mindenképp számolnia kell. Egészség: Úgy látszik, megoldódnak a testi-lelki gondjai.

Halak

Hivatás: Szelektálja a munkalehetőségeket, és válassza ki az önnek leginkább megfelelőt. Szerelem: A függetlenség élharcosa, mert fél a hosszú távú felelősségvállalástól. Egészség: Vegye komolyan a szervezete jelzéseit, és hallgasson rájuk.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..