Horoszkóp

Kos

Hivatás: Sok erőre, kitartásra lesz szüksége ahhoz, hogy lépést tudjon tartani a hivatásával kapcsolatos követelményekkel. Szerelem: Magánéletében ez az időszak továbbra is a titkos kapcsolatoknak kedvez. Egészség: Gyomorbántalmak léphetnek fel.


Bika

Hivatás: Bevételei csökkennek, üzleti kapcsolatai pedig a mélypont felé haladnak. Szerelem: Olyan valakivel hozhatja össze a véletlen, aki végre megdobbantja a szívét. Egészség: Ne várjon addig, amíg fogfájása elviselhetetlenné válik.


Ikrek

Hivatás: Rövidesen megvalósíthatja a hivatásával kapcsolatos legmerészebb álmait is. Szerelem: Párjára a legnagyobb bajban is számíthat, ezért ne titkolózzon előtte. Egészség: Rendszeresen ellenőriztesse pajzsmirigyét és vércukorszintjét.


Rák

Hivatás: Végre elérkezett az ideje, hogy átlagon felüli teljesítményt nyújtva felhívja magára a figyelmet. Szerelem: Kibontakozó flörtje sokkal több bonyodalmat tartogat, mint örömet. Egészség: Megviselheti az életmódbeli szokások hirtelen megváltoztatása.


Oroszlán

Hivatás: Régóta érlelődő változások kezdenek kiteljesedni. Szerelem: Ez a hét egy izgalmas love storyt hozhat, mely romantikusnak ígérkezik, de nem tart örökké. Egészség: Nem kell a legjelentéktelenebb tünetekből azonnal szörnyűségekre következtetni.


Szűz

Hivatás: Anyagilag kétesélyesek a dolgai, mert amilyen jól alakulhatnak pénzügyei, olyan nagy tévedések is előfordulhatnak. Szerelem: Munkahelyén szerelembe bonyolódik. Egészség: A harag és a stressz a leggyengébb szervét, a gyomrát kezdheti ki.


Mérleg

Hivatás: Jogi bonyodalomba keveredhet egy korábbi rossz döntése miatt. Szerelem: Úgy érzi, sok minden kimarad az életéből, ezért hol hajszolja az élvezeteket, hol meg párja életét keseríti meg féltékenykedésével. Egészség: Derékfájással küzdhet.


Skorpió

Hivatás: Nemcsak az idejét pazarolja meggondolatlan ötleteire, hanem az anyagi biztonságát is kockáztatja. Szerelem: Ha folyton azt lesi, hogy a párja kire mosolyog, akkor valójában önmagában kételkedik. Egészség: Kerülje a stresszhelyzeteket!


Nyilas

Hivatás: Agyonhajszoltnak érezheti magát, mert senki sem kíméli, ha munkáról van szó. Meg kellene tanulnia néha nemet mondani. Szerelem: A csillagok mostani állása felerősíti a szenvedélyeket. Egészség: Anyagcserezavarok léphetnek fel.


Bak

Hivatás: Pénzügyi megállapodásai kockázatosak, különösen akkor, ha nem ellenőrizteti őket megfelelő szakemberrel. Szerelem: Ez a hét alkalmas lehet néhány félreértés tisztázására. Egészség: Pozitív életszemlélete átlendíti minden nehézségen.


Vízöntő

Hivatás: Gondosan olvassa el az aláírandó okmányokat, szerződéseket, vagy nézesse őket át egy szakemberrel. Szerelem: Minél többet küzd, annál inkább gabalyodik bele a kusza helyzetekbe. Egészség: Sportolás közben bokasérülést szenvedhet.


Halak

Hivatás: Pénzügyeiben csak a spórolás hozhat megoldást. Szerelem: A gátlásokból eredő érzelmek csak fokozzák a szerelem mélységét és intenzitását. Egészség: Nem szűnő ízületi fájdalmak nehezíthetik meg mindennapjait.


Facebook

Támogatóink