Horoszkóp

Kos

Hivatás: Túl nagy elvárásokat támaszt önmagával szemben. Szerelem: Elégedetlen a magánéletével, pedig se szeri, se száma a potenciális partnerjelölteknek. Egészség: Gyakran kimerültnek, fáradékonynak érzi magát.

Bika

Hivatás: A tömérdek tennivaló felborítja időbeosztását. Szerelem: Valami újra, izgalmasra vágyik, olyasmire, ami színt hoz unalmas mindennapjaiba. Egészség: A negatív gondolatok nemcsak a nappalait, hanem az éjszakáit is tönkretehetik.

Ikrek

Hivatás: A folyamatosan nyújtott maximális teljesítmény kimerítheti. Szerelem: Igen kevés lehetősége lesz ezekben a napokban a romantikus pillanatokra. Egészség: Ha ülőmunkát végez, és keveset mozog, keringési gondjai adódhatnak.

Rák

Hivatás: Ha megteheti, ne vállaljon el túl sok pluszfeladatot. Szerelem: Butaság kirekesztenie kedvesét a terveiből. Jobb volna, ha együtt próbálnának meg újat alkotni. Egészség: Jólléte érdekében meditáljon rendszeresen.

Oroszlán

Hivatás: Felbosszantja, megbotránkoztatja a munkatársait. Szerelem: A párja türelmes, viszont ha kell, fellázad, s ennek súlyos következményei lehetnek. Egészség: A ki nem mondott sérelmek pszichoszomatikus tüneteket okozhatnak.

Szűz

Hivatás: Igyekszik kollégái kedvében járni. Szerelem: Az ábrándozás nem kell hogy az élet megrontója legyen, sőt! Egészség: Nagyobb hangsúlyt kellene helyeznie lelki egészségére, ezért relaxáljon, jógázzon minél többet.

Mérleg

Hivatás: Szívósan dolgozik, és ennek hamarosan eredménye is lesz. Szerelem: Annak ellenére is szerelembe eshet, hogy párkapcsolatban él. Egészség: A tartós javulás érdekében mindenképp egy teljes körű kivizsgálás javallott. Ne halogassa.

Skorpió

Hivatás: Szervezőkészségének sok hasznát veszi a következő időszakban. Szerelem: Ha még egyedül van, vessen be mindent, hogy megtalálja az igazit. Egészség: Elhanyagolta fizikai erőnlétét, ezért szabadidejét ne lustálkodással töltse.

Nyilas

Hivatás: Legyen következetes és őszinte, mert így munkatársai is jobban elfogadják. Szerelem: Ideje végre feldolgoznia a múltbeli sérelmeket. Egészség: Pihentesse szemét, és csak jó látási körülmények között olvasson, írjon.

Bak

Hivatás: Apróbb változások várhatóak, és ez kellemesebbé teszi a munkavégzést. Szerelem: Azzal múlatja az időt, akivel igazán jól érzi magát. Egészség: A kímélő étrend, a rostban gazdag ételek megkönnyíthetik az emésztését.

Vízöntő

Hivatás: Helytelen döntéseinek korrigálására nem lesz lehetősége, ezért alaposan fontolja meg mindegyiket. Szerelem: Egy váratlan találkozás feltépheti a régi sebeket. Egészség: Szakítson időt egy fogorvos-látogatásra.

Halak

Hivatás: A kedvezőtlen egzisztenciális helyzete idővel rendeződik. Szerelem: Sikerül megszabadulnia a régi terhektől, hála új kapcsolatának, mely jótékonyan hat önre. Egészség: Nyáron sem árt, ha erősíti az immunrendszerét.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..