Horoszkóp

Kos

Hivatás: Ha lehet, pénzügyekben ne mostanában hozzon döntéseket. Ez nem a megfelelő időszak. Szerelem: Noha akadozva indul egy kapcsolat, mégis jól halad a célja felé. A lényeg, hogy ne adja fel! Egészség: Gyomorpanaszai lehetnek.

Bika

Hivatás: A kapcsolatai ápolását inkább baráti, mintsem üzleti érdekek motiválják, ha lehet. Szerelem: A párkapcsolatban élők nehéz napok elé néznek. Egészség: Forró tea, forralt bor — a meghűlés elkerülésének lehetséges módja.

Ikrek

Hivatás: Ha saját vállalkozása van, óvakodjon a törvénytelen módszerektől. Higgye el, le fog bukni. Szerelem: A szerelem megtalálja, szinte vissza sem tudja utasítani. Egészség: Ne divatozzon, inkább bújjon meleg, hosszú kabátba.  

Rák

Hivatás: A munkahelyi konfliktusok megszaporodásával kell számolnia ezekben a napokban. Szerelem: Nagy titokra derülhet fény, ám jobb, ha erről mélyen hallgat. Egészség: Nagyon jó erőben van, szerencsére remek egészségnek örvend.

Oroszlán

Hivatás: Tehetségét, találmányát, ötleteit akár külföldön is kamatoztathatja. Szerelem: Érzelmei hullámzóak — hol menekülne, hol maradna meglevő kapcsolatában. Egészség: Bátran bízza magát orvosára, meg fogja találni a bajok forrását.

Szűz

Hivatás: A nehézségek ellenére is irányítani tudja munkahelyi kollektíváját. Szerelem: A titokzatosság és a rámenősség az új esztendőben is a védjegye marad. Egészség: Ne igyon energiaitalokat, anélkül is túlpörgeti magát.

Mérleg

Hivatás: Az életben legalább most ne legyen szerény — mutassa meg végre kollégáinak, mit tud. Szerelem: A mind ez idáig rejtve maradt gondok, úgy látszik, megoldódnak. Egészség: Ha tetszik, ha nem, szembe kell néznie egészségügyi gondjaival.

Skorpió

Hivatás: Nagyon sok a kötelezettsége, de ez kivételesen jólesik a lelkének. Szerelem: Társának és szerelmének oda-odamondogat, így aztán ne csodálkozzon a párkapcsolati feszültségeken. Egészség: A hideg ne legen kifogás — mozogjon többet!

Nyilas

Hivatás: Az illúziók megtartása nagyon sok munkájába kerül. Kérdés, ér-e ennyit az egész. Szerelem: A sok beszéd a szerelemben kedvezőtlen eredményeket hozhat. Egészség: Ideje elkezdenie egy nem túl drasztikus fogyókúrát.

Bak

Hivatás: Ne törődjön a munkahelyi pletykákkal, mert nincs semmi jelentőségük. Szerelem: Bölcs döntésekkel igyekezzen úrrá lenni a párkapcsolati gondjain. Egészség: Egy sérülés akár izomkárosodáshoz is vezethet.   

Vízöntő

Hivatás: Sok, a türelmét próbára tevő, aprólékos, pepecselős munkát kaphat. Nem fog neki örülni. Szerelem: Gondolatai állandóan kedvese körül járnak, és ez így van jól. Egészség: Könnyen előfordulhat, hogy arra ébred, elment a hangja.

Halak

Hivatás: Ne beszéljen pénzügyi gondjairól, mert megsajnálhatják ugyan, de ettől még nem fogják értékesebb munkaerőnek tartani. Szerelem: Jól áll a szénája, elégedett a magánéletével. Egészség: Tudja — sapka, sál, és a kesztyű sem árthat.

Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..