Horoszkóp

Kos

Hivatás: A munkában és az anyagiak terén minden a jó szervezéstől, valamint az újdonságok be- és elfogadásától függ. Szerelem: Kedvese a szokásosnál is jobban durcáskodik, mert elhanyagolva érzi magát. Egészség: Sportoljon többet!


Bika

Hivatás: Ne tegye kockára eddigi nyereségeit. Szerelem: Szívügyekben kedvetlenebb, morózusabb lesz. Például nincs türelme ahhoz, hogy meghallgassa párja gondjait. Egészség: Úgy érzi, minden szabad percét pihenésre kellene fordítania.


Ikrek

Hivatás: Annyi a tennivalója, hogy ki sem látszik belőle. Szerelem: Párjára is alig jut ideje. Nem lesz jó vége. Semmiképp se engedje elhatalmasodni a mindennapok szürkeségét. Egészség: Ha hosszabb utat tervez, legyen nagyon óvatos.


Rák

Hivatás: Minden halad a maga útján, még ha lassúnak tűnik is. Szerelem: Akkor is az ellenkező hatást éri el, ha vetélytársát úgy próbálja rossz fényben feltüntetni, hogy valótlanságot híresztel róla. Egészség: Sérülést szenvedhet.


Oroszlán

Hivatás: Munka terén minden változatlan. Szerelem: Valahogy mindig beletaposnak a lelkébe, és mást kap, mint amire felkészül. Vegyen vissza az elvárásaiból, így nem éri majd nagy csalódás. Egészség: Változtasson étkezési szokásain.


Szűz

Hivatás: Egyre inkább vágyik támogatókra, segítőkre. Szerelem: Párkapcsolatát a saját kishitűsége fogja szétrobbantani. Egészség: Zaklatott és idegeskedéssel teli időszakon van túl, de most már ideje megnyugodnia.


Mérleg

Hivatás: Figyeljen a megérzéseire, és egyelőre maradjon a megfigyelő pozíciójában. Szerelem: Már puszta jelenlétével is felkelti az ellenkező nem képviselőinek érdeklődését. Egészség: Nem vágyik jobban másra, mint békére, harmóniára.


Skorpió

Hivatás: Ügyeljen a pontos, szabatos kommunikációra, különben szavait munkatársai kiforgatva, félremagyarázva tolmácsolják feletteseinek. Szerelem: Végre békejobbot nyújthatna párjának. Egészség: Váltson életmódot!


Nyilas

Hivatás: Dolgozzon lelkiismeretesebben. Szerelem: A nyár velejárói a futó, egyéjszakás kalandok, ám nem biztos, hogy ez az az időszak, amikor érdemes belebonyolódnia mindenféle flörtbe. Egészség: Megszaporodnak a negatív gondolatai.


Bak

Hivatás: Munkában, karrierépítésben fokozott óvatosságra van szüksége, mert a hízelgő emberekkel nagyon csúnyán megjárhatja. Szerelem: Nyugodt és kiegyensúlyozott a párkapcsolatában. Egészség: Közérzetére néhány apróság túl nagy hatással van.


Vízöntő

Hivatás: Olyan sikert érhet el, amely végre megszilárdítja az önbizalmát. Szerelem: Aki megismeri önt, azonnal megkedveli bölcs iróniáját, szívet melengető mosolyát. Egészség: Nehezen tűri ezt a tipikusnak nem mondható nyári időjárást.


Halak

Hivatás: Igényli, hogy felettese útmutatással segítse, és szereti pontosan tudni, mikor mi a dolga. Szerelem: Olyan ember mellett érzi biztonságban magát, akire felnézhet. Egészség: Fogfájás nehezítheti meg napjait.


Facebook

Támogatóink