home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Sportnap Csantavéren
(T. T.)
2013.06.26.
LXVIII. évf. 26. szám
Sportnap Csantavéren

Nemrégiben hetedik alkalommal tartottak sportnapot Csantavéren. Kispályás labdarúgásban, röplabdában és kosárlabdában több mint háromszáz sportolni vágyó lépett pályára.

A sportszerető tömegeket még a trópusi kánikula sem gátolta meg, hogy hódoljanak kedvenc sportáguknak, kispályás labdarúgásban húsz, röplabdában tizenegy, kosárlabdában pedig négy csapat szállt harcba a helyezésekért, az oklevelekért és a serlegekért. A kispályás focitorna nemzetközi jelleget öltött, hiszen dunaújvárosi és szegedi csapatok is pályára léptek, ráadásul a dunántúliak beneveztek egy női csapatot is, amely a magyarkanizsai lányok ellen lépett pályára. A világ legfontosabb mellékes dolgának számító labdarúgásban végül a dušanovói Hajduk csapata végzett az élen, miután a döntőben 3 : 0-ra legyőzte a Dunaújvárosi Ifiket, a bronzérem pedig a pacséri és palicsi erőkből összeválogatott Jürgen Klopp nevű csapathoz került. Röplabdában a helybeli ATD Team megvédte bajnoki címét, a második helyen a szintén csantavéri Csillámpónik, a harmadikon pedig a Bosszúállók végeztek. Kosárlabdában is majdnem ugyanez volt a dobogósok sorrendje, azzal a különbséggel, hogy itt az ATD Team és a Bosszúállók közé, a dobogó második helyére a Mit tudom én nevű csapat ért oda. A dobogósok az esti díjátadó ünnepségen átvehették a megérdemelt serlegeket a főszervezőktől, akik elmondták, hogy jövőre nyolcadik alkalommal is megszervezik a szűkebb és tágabb környéket megmozgató, már hagyományosnak mondható csantavéri sportnapot.
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..