home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Magyar újdonságok
Zvekán Péter
2024.03.29.
LXXIX.. évf. 13. szám
Magyar újdonságok

Tolvai Reni: Új Reni — 1AM x Dér Heni x Kollányi Zsuzsi: Visszahívtalak volna — cserihanna: Akinek én sok vagyok — Peter Šrámek: Ne vigyázz rám

Tolvai Reni: Új Reni

Sokan szidják a zenei tehetségkutató versenyeket, hogy elég volt már, hogy nincs meg a színvonal, hogy semmi értelme az egésznek. Pedig ha jobban belegondolunk, szerintem ezek a műsorok jócskán megmentették a magyarországi popzenét. Már csak azért is, mert éppen ezek által kapott lehetőséget több olyan énekes is, akivel kapcsolatban sokan el is felejtik, hogy itt kezdte. Ilyen például Rúzsa Magdi, Caramel, Király Viktor vagy Tolvai Reni.


Tolvai Reni – 168.hu

Reni még csak tizenhét éves volt, amikor a Megasztárban egészen a döntőig jutott, ahol egy hatalmasat énekelt — vagy inkább harcolt — Kökény Attilával. Végül Reni vitte el az Az Év Hangja Magyarországon titulust. Azóta eltelt jó néhány év, Reni pedig még mindig jelen van a zeneiparban. Most is éppen egy újdonsággal jelentkezik, címe Új Reni, mely nőnapkor, azaz március 8-án debütált.

 

1AM x Dér Heni x Kollányi Zsuzsi: Visszahívtalak volna

A 1AM szerzőpáros ezúttal két igazán belevaló női előadót kért fel legújabb dala, a Visszahívtalak volna elkészítéséhez. Ők nem mások, mint Dér Heni és Kollányi Zsuzsi. Az újdonsággal kapcsolatban Heni a következőket nyilatkozta: „Zsuzsival mindketten erősen képviseljük a női oldalt, ezért is örülök, hogy a 1AM név alatt futó Bartalos Jenő és Vékony Zoli páros összehozott minket. Jó megmutatni, hogy vagyunk olyan tökösek, mint a pasik! A húszas életéveimben folyamatos bizonyítás volt részemről, hogy egy nő is ugyanazt le tudja tenni az asztalra, mint a férfiak. De a biológiát nem lehet megmásítani, és ezt Zsuzsi is pontosan tudja, hiszen egy cipőben járunk.” Zsuzsi hozzátette: „Henivel abszolút elismerjük egymást, emberileg és szakmailag egyaránt. Kell a rátermettség nőként ahhoz, hogy a show businessben maradjon. A nőktől sokkal többet vár el ez a szakma, és ez általában más területekre is igaz. Mindketten tökösek vagyunk, talpraesettek, és anyaként hasonló dolgokkal küzdünk. A klipforgatáson Heni egy kis időt kért, hogy anyai kötelességeinek eleget tegyen, ami visszahozta a gyerekekkel közös első éveim emlékét. Mindemellett nagyon jó humorérzéke van, és ez sem hátrány ebben a világban.

 

cserihanna: Akinek én sok vagyok

Tavaly látott napvilágot cserihanna bemutatkozó lemeze, a KIKÖTŐ, melyről az Akinek én sok vagyok című felvételéhez forgott most egy klip. Az önelfogadást és az egészséges önértékelést hirdető dalhoz egy rendkívül abszurd és szórakoztató videó készült, melyben Hanna mindenkinek beint, aki nem hagyja őt szabadon létezni.

 

Peter Šrámek: Ne vigyázz rám

Hova is mész, mondd, mit remélsz? — A haverok szóltak rám: biztos leégsz, mert nem úgy beszélsz, mint a határ túloldalán. Mondjatok bármit, csak a zene, mi számít, indulok, ég veletek, még az is könnyen meglehet, hogy egyszerre két helyen is otthon leszek” — így szólnak a Ne vigyázz rám dal induló sorai, melyek Peter Šrámek történetét a reménytelennek tűnő kezdetektől mutatják be. A számhoz egy most debütáló videóklip is tartozik, a végeredmény már megtekinthető a YouTube-on.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..