home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Hat továbbjutó
(T. T.)
2016.04.08.
LXXI. évf. 14. szám
Hat továbbjutó

Harminckét klub 146 versenyzőjének részvételével Rumán (Árpatarlón) tartották meg a tartományi cselgáncsbajnokságot az idősebb pionírok részére.

A szabadkai Spartacus tatamira lépő hét versenyzője közül hat kvalifikálta magát a Borban megrendezendő országos bajnokságra.

Tartományi bajnoki címet Mihajlo Milošev szerzett, ezüstöt Dušan Vukas, Jugoslav Kaćanski és Vuk Bošnjak nyert, a dobogó harmadik fokára pedig Veljko Jegdić állhatott. Stefan Bastić a 7. helyen zárta a versenyt, de ő is részt vehet az országos bajnokságon. A csapatot Márton Róbert, Dušan Bartaloš és Radvánszki Attila vezették.

Budapesten tartották a magyar nyílt bajnokságot a veteránok számára, melyen Milan Bogić, a Spartacus edzője és versenyzője a szerb veterán csapat színeiben ezüstérmet nyert. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..