home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Befejeződik a Szabadkai Népszínház felújítása
2024.04.22.
LXXIX. évf. 16. szám
Befejeződik a Szabadkai Népszínház felújítása

Április 22-én, vagyis ma estig hivatalosan is véget érnek a szabadkai Népszínház felújítási munkálatai, amelyek 2007 óta tartanak – hangsúlyozta Stevan Bakić polgármester.

Még várnak bizonyos engedélyekre, a közvéleményt pedig hamarosan tájékoztatják az átadó időpontjáról. Igaz, hogy az épület koncertterme még nem készült el – erre további 500 millió dinárt költenek majd –, ezt azonban, mivel nem befolyásolja a színház működését, külön építési egységnek tekintik. A Népszínház bekerül majd a nemzeti jelentőségű projektek közé.

A hivatalos megnyitóra Aleksandar Vučić szerb államfőt is Szabadkára várják. Vele egyébként azután egyeztetnek az ünnepélyes átadó dátumáról, miután hazatért az Egyesült Államokból.

Forrás: subotica.com, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..