home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
A régi mesterségek jegyében
2021.10.25.
LXXVI. évf. 41. szám
A régi mesterségek jegyében

Az elmúlt időszakra visszatekintve a hajdújárási Róka tanyát egyszerre jellemezték a múlt hagyományai és a jelen kor modern, multimédiás vívmányai, hiszen a régi mesterségek jegyében, fotós tábor valósult meg egyetemisták részére, ahová a fotózás és videózás iránt aktívan érdeklődő egyetemisták kerültek meghívásra.

A tábori foglalkozások két hétvégén, 2021.08.28-án és 29-én valamint 2021.10.23-án és 24-én, valósultak meg, melyek során a fiatalok megismerkedhettek a régi mesterségek rejtelmeivel, közben tovább bővült gyakorlati tudásuk a fotózás és a videózás terén. A látottakról videó és fotódokumentációt is készítettek a fiatalok, melyet minden nap végén maguk szerkesztettek.

A tábor a Digitális Régió Egyesület szervezésében, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.


A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. jóvoltából a Digitális Régió Egyesület 4 000 000 forintos  támogatásban részesült, melyen a következő eszközöket szerezték be: 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..