home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
A Topolyai Művésztelep 70 éve
2024.04.22.
LXXIX. évf. 16. szám
A Topolyai Művésztelep 70 éve

Gyűjteményeink tárgyait (Szabadkai Városi Múzeum), jelen esetben a művészeti osztály fundusából származó műalkotásokat alkalmanként más múzeumok kiállításain is kiállítják.

Most olyan alkotásokat mutatunk be, amelyek az Topolya Község Múteumában található „A Topolyai Művésztelep 70 éve” című kiállításán szerepelnek. Ezek: Pechán Béla rajza a híres topolyai szélmalom ábrázolásával, Torok Sándor két rajza a művésztelep résztvevőinek portréival, Radmila Radojević enformel festménye és Csernik Attila bicikli kereket felhasználó képe. A kiállítás a Múzeumok Éjszakája után zárul, a katalógus bemutatóját pedig május 16-ra tervezik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..