home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
A Szabadkai Piacok KKV humanitárius akciója
Rencsényi Elvira
2012.11.02.
LXVII. évf. 44. szám
A Szabadkai Piacok KKV humanitárius akciója

Az őszi vásár alkalmából immár tizenegyedik alkalommal meghirdetett humanitárius akció keretében a Szabadkai Piacok KKV összesen 12 tonna zöldségfélét, gyümölcsöt és egyéb élelmiszert gyűjtött össze árusaitól.

Az őszi vásár alkalmából immár tizenegyedik alkalommal meghirdetett humanitárius akció keretében a Szabadkai Piacok KKV összesen 12 tonna zöldségfélét, gyümölcsöt és egyéb élelmiszert gyűjtött össze árusaitól. Az ajándékot ezúttal a Hozsanna közösségnek ajánlotta fel, amely a társadalomba való beilleszkedési nehézségekkel küzdő fiatalokat segíti. Bodrogi Béla, a Szabadkai Piacok KKV igazgatója elmondta: a már hagyományosnak mondható humanitárius akciót a továbbiakban is minden évben megszervezik majd abból a célból, hogy segítsenek a rászorulókon. Szabó Attila felvétele az adomány átadásán készült.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..