home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Ilyennek látom magam
FABÓ Margarita, 7. a
2012.05.23.
LXVII. évf. 21. szám

Reggelente, amikor a fürdőszobában fésülöm sűrű hajszálaimat, egy meglepően hirtelen kamaszlánnyá változott személy képe néz rám vissza a tükörből.Fehér, néhol pattanásos arcbőrömre, úgy érzem, már elkelne ez-az anya kozmetikai készletéből. A púder és a szájrúzs helyett mégis csak Labellót és szempi...

Reggelente, amikor a fürdőszobában fésülöm sűrű hajszálaimat, egy meglepően hirtelen kamaszlánnyá változott személy képe néz rám vissza a tükörből.
Fehér, néhol pattanásos arcbőrömre, úgy érzem, már elkelne ez-az anya kozmetikai készletéből. A púder és a szájrúzs helyett mégis csak Labellót és szempillaspirált használok. Az órákon többnyire elégedett vagyok önmagam teljesítményével, kivéve a tornaórát. Nem az a baj, hogy nem szeretek sportolni. A nagyobb baj az, hogy az alkatomon sajnos ez látszik is. Anya és apa is szokott vigasztalni, hogy majd idővel kinövöm a súlyfeleslegemet, de én tudom, hogy a legjobban kedvelt édességeimet és sós nassolnivalóimat kellene elfelejtenem, illetve helyettük gyümölcsöt, zöldségfélét ennem. Ezen már dolgozom is egy ideje. Kissé zárkózott természetű vagyok, de a régi barátnőimmel szeretek közös programokra, kirándulásokra és művelődési eseményekre járni. Szabadidőmet legtöbbször a számítógép és a televízió előtt töltöm, mint általában az osztálytársaim.
A környezetem elfogadta szűkszavúságomat, de azt is tudják rólam, hogy segítőkész, vicces és őszinte vagyok, s ha kell, kiállok a magam igazáért.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..