home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Örömünnep Magyarkanizsán
(-ya)
2010.12.29.
LXV. évf. 52. szám
Örömünnep Magyarkanizsán

Az Örömünnep meghívottjai
Keresés név szerint
Megvan! - Szabó Attila felvételeiMagyarkanizsán a hagyományos karácsonyi Örömünnep rendezvényen gyerekekkel telt meg a színház és mozi nézőtere december 23-án. A szervező, a Magyarkanizsai Szociális Központ ezúttal is azzal a szá...

Az Örömünnep meghívottjai

Keresés név szerint

Megvan! - Szabó Attila felvételei

Magyarkanizsán a hagyományos karácsonyi Örömünnep rendezvényen gyerekekkel telt meg a színház és mozi nézőtere december 23-án. A szervező, a Magyarkanizsai Szociális Központ ezúttal is azzal a szándékkal szervezett ünnepséget és csomagosztást, hogy a községben a legjobban rászorulók -- a szociális segélyből élők, a munkanélküliek gyerekei, a nagycsaládosok legkisebbjei, a fogyatékkal élő kiskorúak - se maradjanak ajándék nélkül. Tóth Olga, az intézmény igazgatója a gyerekeket köszöntve elmondta: ,,Mi a ti örömötöknek örülünk, a szemetekben csillogó boldogságnak. Az idén is nagyon sok adományozónk volt jó hozzánk. December ismét bebizonyította, hogy ilyenkor, az ünnep közeledtével megnyílnak a szívek, megtelnek jósággal, és sok jóindulatú ember fejezte ki adománnyal szeretetét'. Abban, hogy az adománygyűjtés sikeres volt, s ez az ünnepség létre jöhetett, oroszlánrésze a magyarkanizsai önkormányzatnak van -- mondta az igazgatónő. Nyilas Mihály, Magyarkanizsa polgármestere szerint viszont elsősorban a szervezőé, a szociális központé minden érdem, annak a munkatársait illeti köszönet. De köszönettel tartozik az önkormányzat Ferencvárosnak, Kiskunhalasnak és Budaörsnek, annak a három testvértelepülésnek, amely a kanizsai felhívásra azonnal jelentkezett, s ki pénzzel, ki ajándékokkal, ki előadás felkínálásával segített. Köszönetet mondott a Kelet-európai Missziónak is, mely az Egy cipősdoboznyi szeretet elnevezésű akció keretében adott ajándékokat, melyek most ott állnak a kidíszített fenyőfa alatt. És köszönetet mondott azoknak a vállalatoknak és vállalkozóknak, amelyek/akik -- a gazdasági gondok ellenére -- az idén is adományaikkal segítették a csomagosztást, hogy ,,minden otthonba eljusson az ünnep melege'.
A gyerekek élvezettel nézték a Szabadkai Gyermekszínház kétnyelvű előadását, énekeltek is a Télapónak, majd az előcsarnokban izgatottan várták, hogy szólítsák őket, s a több száz csomag közül átadják nekik azt, amelyen az ő nevük áll.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..