home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Világszám a vajdasági „medvék” játékdizájnja! Vajon az lesz az okospoharuk is?
(P. Sz.)
2015.04.04.
LXX. évf. 13. szám
Világszám a vajdasági „medvék” játékdizájnja! Vajon az lesz az okospoharuk is?

A Microsoft Imagine Cup 2015 verseny játék kategóriájában a vajdasági MadWake — ejtsd: medvék :) — játékdizánjával bekerült a világ 10 legjobb csapata közé. A MadWake szabadkai, topolyai és bajsai tagokból áll, mentora dr. Zlatko Čović


A MadWake: fent (balról jobbra): Kovács Kornél és Pálfi Szuzanna, lent: Zubán Ernesztina és Lábadi Henrik (Fotó: Pálfi Szuzanna)

A csapat most gőzerővel készül a legközelebbi megmérettetésre. Április 18-án Belgrádban rendezik meg a Microsoft Imagine Cup 2015 innováció kategóriájának szerbiai döntőjét. A MadWake ide egy olyan saját készítésű okospoharat visz, amely méri, hogy a felhasználó mennyi vizet ivott meg, és értesíti, amikor innia kell.
A pohárakció Facebook-oldala: https://www.facebook.com/thecupproject

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..