home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Vas Ágnes a VMSZ Ifjúsági Fórumának újonnan megválasztott elnöke
2009.05.13.
LXIV. évf. 19. szám

A Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma 2009. május 8-án tartotta meg III., egyben tisztújító közgyűlését Magyarkanizsán, a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény épületében.A közgyűlés 130 küldöttből áll, akiken kívül mintegy 100 fiatal kísérte figyelemmel az eseményeket. Jelen voltak a VMSZ j...

A Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma 2009. május 8-án tartotta meg III., egyben tisztújító közgyűlését Magyarkanizsán, a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény épületében.
A közgyűlés 130 küldöttből áll, akiken kívül mintegy 100 fiatal kísérte figyelemmel az eseményeket. Jelen voltak a VMSZ jeles tisztségviselői is, Pásztor István elnök, Kasza József, a VMSZ tiszteletbeli elnöke, Pál Károly, a VMSZ ügyvezető alelnöke, Pásztor Bálint köztársasági képviselő, valamint házigazdaként Magyarkanizsa önkormányzat polgármestere, Nyilas Mihály és dr. Bimbó Mihály alpolgármester is. A rendezvényen képviseltette magát a VaMaDiSz és a Fidesz-IT küldöttsége is Saláta Zoltán és Decsi István személyében. A közgyűlést levélben köszöntötte Kiss Igor, a VMDP IT és Szórád Gábor, a Magyar Ifjúsági Konferencia nevében.
Az ülésen Fremond Árpád, a VMSZ IF elnöke beszámolt az elmúlt két év munkájáról, s beszédében megköszönte mindenkinek a kifejtett munkáját az elmúlt évek során.
A VMSZ IF újonnan megválasztott elnöke Vas Ágnes, ügyvezető alelnöke Butora Ágnes, alelnökei Király Szilárd, Barna Edvin és Móricz-Pintér Annamária, az elnökség további tagjai pedig Mészáros Hargita, Mór Gábor, Varga Patrícia, Kontár Lívia, Méhes Attila, Bordás Katalin, Tanók Tamás és Mihók Anikó lettek.
Vas Ágnes beszédében arra buzdította a fiatalokat, hogy továbbra is ilyen szép számban csatlakozzanak a szervezethez, s mindenkit arra kért: a továbbiakban is igyekezzen ilyen aktív lenni. Az új elnök ezt az évet a lendület évének nevezte, s kiemelte, hogy újult erővel, lendületesen kell folytatni az elkezdett programokat, s haladni azon az úton, amelyen az előző elnökség haladt.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..