Vas Ágnes a VMSZ Ifjúsági Fórumának újonnan megválasztott elnöke

Kedves olvasó,

Alábbi cikkünk weboldalunk előző változatából automatizálva került áthelyezésre, így szövegformázási és megjelenítési hibák előfordulhatnak. Megértésüket köszönjük!

Vas Ágnes a VMSZ Ifjúsági Fórumának újonnan megválasztott elnöke

A Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma 2009. május 8-án tartotta meg III., egyben tisztújító közgyűlését Magyarkanizsán, a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény épületében.A közgyűlés 130 küldöttből áll, akiken kívül mintegy 100 fiatal kísérte figyelemmel az eseményeket. Jelen voltak a VMSZ j...

A Vajdasági Magyar Szövetség Ifjúsági Fóruma 2009. május 8-án tartotta meg III., egyben tisztújító közgyűlését Magyarkanizsán, a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény épületében.
A közgyűlés 130 küldöttből áll, akiken kívül mintegy 100 fiatal kísérte figyelemmel az eseményeket. Jelen voltak a VMSZ jeles tisztségviselői is, Pásztor István elnök, Kasza József, a VMSZ tiszteletbeli elnöke, Pál Károly, a VMSZ ügyvezető alelnöke, Pásztor Bálint köztársasági képviselő, valamint házigazdaként Magyarkanizsa önkormányzat polgármestere, Nyilas Mihály és dr. Bimbó Mihály alpolgármester is. A rendezvényen képviseltette magát a VaMaDiSz és a Fidesz-IT küldöttsége is Saláta Zoltán és Decsi István személyében. A közgyűlést levélben köszöntötte Kiss Igor, a VMDP IT és Szórád Gábor, a Magyar Ifjúsági Konferencia nevében.
Az ülésen Fremond Árpád, a VMSZ IF elnöke beszámolt az elmúlt két év munkájáról, s beszédében megköszönte mindenkinek a kifejtett munkáját az elmúlt évek során.
A VMSZ IF újonnan megválasztott elnöke Vas Ágnes, ügyvezető alelnöke Butora Ágnes, alelnökei Király Szilárd, Barna Edvin és Móricz-Pintér Annamária, az elnökség további tagjai pedig Mészáros Hargita, Mór Gábor, Varga Patrícia, Kontár Lívia, Méhes Attila, Bordás Katalin, Tanók Tamás és Mihók Anikó lettek.
Vas Ágnes beszédében arra buzdította a fiatalokat, hogy továbbra is ilyen szép számban csatlakozzanak a szervezethez, s mindenkit arra kért: a továbbiakban is igyekezzen ilyen aktív lenni. Az új elnök ezt az évet a lendület évének nevezte, s kiemelte, hogy újult erővel, lendületesen kell folytatni az elkezdett programokat, s haladni azon az úton, amelyen az előző elnökség haladt.
Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Körkép rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Vas Ágnes a VMSZ Ifjúsági Fórumának újonnan megválasztott elnöke
Szabadkai Napló
Vas Ágnes a VMSZ Ifjúsági Fórumának újonnan megválasztott elnöke
Média
Facebook

Támogatóink