home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Otthon voltak, de vendégségben
(k-ko)
2013.05.08.
LXVIII. évf. 19. szám
Otthon voltak, de vendégségben

Rendhagyó irodalmi délutánt tartottak Muzslyán. A vendégeket Dobó József, a Muzslyai Petőfi Sándor MME elnöke köszöntötte. A rendezvényen Molnár Lábadi Csilla Sziveri János és Tóth Béla verseiből szavalt, Kovács Jolánka a novelláiból válogatott erre az alkalomra, Kónya-Kovács Otília szintén az egyik novelláját olvasta fel, valamint a Sziveri János Művészeti Színpad gondozásában megjelenő Sikoly irodalmi és művészeti folyóirat legutóbbi számát ismertette, Czirok Attila saját műveiből adott elő néhányat, N. Czirok Ferenc József Attila-verset szavalt, majd a saját verseiből és novelláiból is felolvasott.

Rendhagyó irodalmi délutánt tartottak Muzslyán. A rendezvény azért volt különleges, mert a helybeli Sziveri János Művészeti Színpad néhány tagja vendégeskedett a Muzslyai Petőfi Sándor MME-ben. A művelődési egyesület egyik legutóbbi elnökségi ülésén döntöttek úgy, hogy tagságuk és közönségük számára irodalmi műsort szerveznek, melyben a Művészeti Színpad névadójának, Sziveri Jánosnak a versein kívül helybeli kortárs szerzők is bemutatkoznak. A vendégeket Dobó József, a Muzslyai Petőfi Sándor MME elnöke köszöntötte. A rendezvényen Molnár Lábadi Csilla Sziveri János és Tóth Béla verseiből szavalt, Kovács Jolánka a novelláiból válogatott erre az alkalomra, Kónya-Kovács Otília szintén az egyik novelláját olvasta fel, valamint a Sziveri János Művészeti Színpad gondozásában megjelenő Sikoly irodalmi és művészeti folyóirat legutóbbi számát ismertette, Czirok Attila saját műveiből adott elő néhányat, N. Czirok Ferenc József Attila-verset szavalt, majd a saját verseiből és novelláiból is felolvasott. Az irodalmi műsor után folytatódott a társalgás, a kötetlen beszélgetés, melynek az volt az érdekessége, hogy a közönség néhány tagját is  megihlette a hangulat, és ők is elmondtak egy-egy kedves verset.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..