home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Mikulás-futás Palicson
(T. T.)
2010.12.08.
LXV. évf. 49. szám
Mikulás-futás Palicson

Vasárnap délelőtt több mint százhúsz piros sapkába és ruhába bújt, fehér szakállú Mikulás (illetve Télapó) népesítette be a palicsi Kisvendéglő környékét. A Paligo Palus Ultramaratonklub és a palicsi helyi közösség szervezésében ugyanis immár ötödik alkalommal került sor Mikulás-futásra. A...

Vasárnap délelőtt több mint százhúsz piros sapkába és ruhába bújt, fehér szakállú Mikulás (illetve Télapó) népesítette be a palicsi Kisvendéglő környékét. A Paligo Palus Ultramaratonklub és a palicsi helyi közösség szervezésében ugyanis immár ötödik alkalommal került sor Mikulás-futásra. A kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek legalább egy kört kellett futniuk azért, hogy emlékérmet vehessenek át a Főmikulástól. Elhasznált energiájukat aztán a Kisvendéglő teraszán felszolgált teával és forralt borral, valamint zsíros kenyérrel pótolhatták. Jánosi Elvira, a rendezvény főszervezője elmondta, jó érzéssel tölti el, hogy ennyi boldog gyermeket és felnőttet láthat egy helyen.

- Örülök, hogy egy tolókocsis házaspár is részt vesz rendezvényünkön. Jó érzés valami olyasmit nyújtani az embereknek, aminek örülni tudnak. Ez az öröm ránk, szervezőkre is visszaszáll.
A rendezvény végeztével a Mikulások búcsút vettek egymástól, de megfogadták, hogy jövőre, a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő futáson újra találkoznak, s egy kis testmozgással megmozgatják elgémberedett tagjaikat. Szabó Attila felvételei a legemlékezetesebb pillanatokat örökítették meg.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..