home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Körömdivat — 2015
(re)
2015.07.06.
LXX. évf. 26. szám
Körömdivat — 2015

A kéz a személyiségünk egyik ékessége, ezért illik odafigyelni rá! Nagyon fontos, hogy mindig ápolt legyen, kiváltképpen a hölgyek esetében, akik gyakran befestik a körmüket, sőt egyre többen építtetnek maguknak műkörmöt.

Nem mindegy, hogy milyen formára, továbbá milyen színűre festtetjük be kezünk „díszeit”. A műkörmösök pontosan tudják, mi a trendi, de nem árt, ha mi magunk is elemezzük, mely szín, minta mutat jól a körmünkön, melyikkel nem érezzük feszélyezettnek, feltűnőnek magunkat.

Az idén az élénk színek hódítanak, legyenek matt vagy fémes hatásúak. A műkörmökre szinte bármilyen minta kerülhet: virág, pillangó, csíkok, hullámok, arckép stb. A műköröm — és vele együtt a csodálatos alkotások — egy idő után tönkremennek, ezért újjá kell őket varázsolni. Igen nagy az esélye a köröm felsértésének a strandolás, utazás, takarítás, szabadban való tartózkodás alkalmával, ezért legyünk körültekintőek, amikor a körmünkről van szó. A műkörmünk, de a sajátunk se legyen túl hosszú, hogy ne akadályozzon bennünket a mindennapi tevékenységünkben. Erre különösen a kisgyermekes anyukák, az óvónők, a nővérek és a hasonló munkakörben dolgozók figyeljenek oda.

Íme néhány igazán merész ötlet körmünk díszítésére!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..