home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Kápolna- és tabernákulumszentelés
KOVÁCS Csaba
2013.03.27.
LXVIII. évf. 13. szám
Kápolna- és tabernákulumszentelés

Kétnyelvű szentmise keretében áldotta meg msgr. dr. Pénzes János szabadkai megyés püspök a tabernákulumot és a kápolnát a Mária Rádió szabadkai székházában. Ft. Palatinus István, a Mária Rádió igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, és megköszönte a püspöknek, hogy megtisztelte a rádiót látogatásával.

Kétnyelvű szentmise keretében áldotta meg msgr. dr. Pénzes János szabadkai megyés püspök a tabernákulumot és a kápolnát a Mária Rádió szabadkai székházában. Ft. Palatinus István, a Mária Rádió igazgatója köszöntötte az egybegyűlteket, és megköszönte a püspöknek, hogy megtisztelte a rádiót látogatásával. Kiemelte, mennyire fontosnak tartja azt a tényt, hogy ezentúl az Oltáriszentség állandóan jelen lesz e kápolnában, hiszen fontos oázis ez a hely a rohanó mindennapokban, ahova az emberek betérhetnek egy imára, vagy erőt meríteni a nehéz pillanatokban. Pénzes püspök szólt a média fontosságáról is a mai világban, példaként említve a napokban lezajlott pápaválasztást, ami a média segítségével követhető volt számunkra is. Dicsérően szólt a Mária Rádiónak a térségben kifejtett munkásságáról.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..