Játékos hétvége

Játékos hétvége

Színes programokon vehettek részt a konzoljátékok kedvelői, ugyanis megrendezésre került az első szabadkai és szerbiai konzoljátékliga.

A szabadkai GamesGuru november 25-én és 26-án egész napos versenyprogrammal várta a résztvevőket és az érdeklődőket a Szabadegyetemen.

A szombaton délután kezdődő programsorozaton a négy legismertebb konzoljátékon — Fifa 18, az Injustice 2, a Mortal Kombat, XL és PES 2018 — mutathatták meg tudásukat a versenyzők. A konzoljáték mellett a X-box 1 és a Playstation 4 kedvelői is kiélhették versenyszellemüket. A legjobb eredményt elérők ajándékcsomagban részesültek.

A rendezvény vendégei, a legismertebb hazai YouTube-csapat, a Stuberi tagjai voltak, akik a csapataikkal bemutatókat tartottak, illetve versenyeztek is a részvevők ellen. A tréfás játékokba örömmel kapcsolódtak be a fiatalok.

A Cosplay Catwalk elnevezésű programon belül kosztümversenyt is tartottak vasárnap délután. A felsorakozó szuper- és videójátékhősök fantáziát nem kímélve kreálták meg a kosztümjüket, a legjobb jelmez viselője pedig jutalomban részesült.

A szervezők a hatalmas érdeklődésre való tekintettel folytatni szeretnék ezt a kezdeményezést.

Az eseményről bővebben november 29-ei számunkban olvashatnak.

Képgaléria

Cikkünk további képei

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Fiatalok Fiataloknak rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Játékos hétvége
Fiatalok Fiataloknak
  • 2020.05.31.
  • LXXV. évfolyam 22. szám
Játékos hétvége
Fiatalok Fiataloknak
  • 2020.05.24.
  • LXXV. évfolyam 21. szám
Facebook

Támogatóink