home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Ingyenes Word- és Excel-tanfolyam Magyarkanizsán
Kovács Laura
2023.09.12.
LXXVIII. évf. 36. szám
Ingyenes Word- és Excel-tanfolyam Magyarkanizsán

A magyarkanizsai Felnőttképzők Regionális Hálózata (FERHA) Word- és Excel-tanfolyamot szervez, melyre aktív munkavállalók és munkakereső felnőttek jelentkezhetnek szeptember 15-éig. A képzés, melynek az oktatója Gazdag Csaba lesz, magyar nyelven folyik majd.

A részleteket Búzás Hedvig, a képzés koordinátora ismertette.

— A Cnesa partnerszervezete, a FERHA nyert egy pályázatot a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nél, és ennek kapcsán ingyenes számítógépes tanfolyamot tudunk szervezni. Ami a célcsoportot illeti, elsődlegesen az aktív munkavállalókat szeretnénk fogadni, illetve az aktív munkakeresőket, akik ennek a Word-, Excel-tanfolyamnak a segítségével szeretnének újabb munkahelyet megpályázni. A mindennapi irodai alkalmazások, a Word és az Excel hatékony használatát tudják a hallgatók a 30-30 órás képzésen elsajátítani. Két egymásra épülő modulról van szó, 30 óra a szövegszerkesztés és 30 óra a táblázatkezelés. Ettől függetlenül külön-külön is jelentkezhetnek a hallgatók, tehát ha valakinek csak a Wordre, illetve csak az Excelre van szüksége. A jelentkezőkkel én már akár telefonon meg szoktam oldatni egy tudásszintfelmérő tesztet annak érdekében, hogy minél homogénebb csoportot tudjunk kialakítani. Ami a képzés kezdetét illeti, szeptemberben szeretnénk elvégezni az előkészületi munkálatokat, október folyamán indítani a Word-modult, valószínűleg október végén, november elején indulna az Excel, és nagy valószínűséggel ez az egész december közepén zárulna le.

A képzésre szeptember 15-éig jelentkezhetnek az érdeklődők a edukacia@cnesa.rs e-mail-címen vagy a 063/545-028-as telefonszámon.

Forrás: Magyarkanizsa Község Sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..