home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Go az iskolanapon
(T. T.)
2016.03.15.
LXXI. évf. 10. szám
Go az iskolanapon

Március 14-én, a névadó, Miroslav Antić születésnapján tartotta meg az iskola napját a palicsi Miroslav Antić Általános Iskola.

Az ünnepség váltóversenyekkel kezdődött az alsós tanulók számára, majd a Szerb Goszövetség képviselői bemutatták a go nevű stratégiai játékot.
Négy vetélkedőt tartottak: az 5—6. osztályosok szerb és magyar nyelvű műveltségi erőpróbán, a 7—8. osztályosok angol nyelvű pop-rock kvízben, az 5—8. osztályosok pedig Franciaországgal kapcsolatos vetélkedőn tesztelhették tudásukat.

A kémiai kísérletek bemutatása után 108 oklevelet osztottak ki azoknak a tanulóknak, akik a legutóbbi iskolanap óta kiváló eredményeket értek el a különféle versenyeken, majd további 50 oklevelet vehettek át azok a diákok, akik az irodalmi és a képzőművészeti pályázatokon szerepeltek sikeresen.


Az alábbi képre kattintva megtekintheted az esemény teljes képgalériáját:

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..