home 2024. június 14., Vazul napja
Online előfizetés
Fejszével tárgyalni részegen
Szerda Zsófi
2015.04.15.
LXX. évf. 15. szám
Fejszével tárgyalni részegen

Tökéletes helyszín. Mintha egyenesen Rogyion lelkének mélyére érkeznénk. Már az első néhány percben bekövetkezik a gyilkosság, jobban mondva elhangzik, hiszen nem látjuk, Rogyion meséli el, mintegy voyeurként, hogy hogyan is történt meg ez a szörnyű eset. Nem tudjuk még az okot, csak azt, hogy most jutott el arra a pontra, hogy megtegye. A balta a kézben lesújt, és kezdődhet Rogyion kálváriája. Gondolkodik, beszélget, néha magával, néha a fejében lezajló események szereplőivel, akik a saját életében felbukkanó karakterek is egyúttal. A gyilkosság után Rogyion teste, arca és keze vértől piroslik, a bűn színe láthatóvá válik, már le nem mosható, bár ezt körülötte senki nem veszi észre, sőt, még úgy is nehezen hisznek neki, hogy ő maga folyton erről beszél.

Kedves olvasó, a teljes cikket a Hét Nap nyomtatott kiadásában olvashatja el!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..