home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Eredmények és élmények
2024.06.24.
LXXIX. évf. 25. szám
Eredmények és élmények

A tanév vége mindig az összegzésről szól — a sikerekre, eredményekre való emlékezésről. Így tettek a szabadkai J. J. Zmaj Általános Iskola 2. c osztályos tanulói és tanítónőjük, Grubanov Martinek Emília is. De hogy ez a tanév sem csak munkából állt, hanem sok közös élményből, szép pillanatból is, arról a gyerekeknek a legutóbbi kirándulásukról szóló beszámolója, illetve az azt megörökítő fényképek tanúskodnak. 

A 2023/2024. tanév eredményei

— A hajdújárási Lifka Sándor ME képzőművészeti pályázatán Özvegy Anna 1., Rózsa Isidora 2., míg Virág Timon 3. díjat kapott.

— Az újvidéki Zmaj Játékok kísérőrendezvényének egyike a rajzpályázat, melyen Nagy Kunji Márk illusztrációja 2. díjban részesült.

— A belgrádi Gyermekközpont országos szintű rajzpályázatán Virág Timon dicséretben részesült. 

— A Belgrádban 25. alkalommal meghirdetett Európa öröme elnevezésű nemzetközi rajzpályázaton az osztály hét tanulója (Soltész Hunor, Nagy Kunji Márk, Dulić Dunja, Virág Timon, Rózsa Isidora és Pozsár Hunor) kollektív dicséretben részesült.

Virág Timon különdíjas lett egy szlovákiai nemzetközi rajzpályázaton (Ex libris). Tanítónőjével, Emíliával három felejthetetlen napot töltöttek a szlovák Hlohovec városkában.

— A Palics Magyar Művelődési Egyesület rajzpályázatán Rózsa Isidora és Nagy Kunji Márk alkotását díjazták.

— A VMSZ sétaerdei helyi szervezetének rajzpályázatán Virág Timon 1. helyezett lett, míg Soltész Hunor különdíjban részesült.

— A budapesti Herman Ottó Intézet rajzpályázatán Virág Timon különdíjas lett.

— Az Országos Magyar Vadászkamara kreatív pályázatán Vörös Máté távcsövet nyert.

— Az iskolanapi rajzversenyen Horváth Enikő 1., míg Muhi Levente 3. helyezett lett.

— A hajdújárási Rózsa Sándor Civil Szervezet által meghirdetett rajzpályázaton Csiszár Sára és Dulić Dunja alkotását díjazták.

— Tartományi szintű kitüntetésben részesült Nagy Kunji Márk tanítónőjével egyetemben — az előző iskolaévben a képzőművészet terén elért kimagasló eredményeinek köszönhetően.

— A Vajdasági Gyermek- és Ifjúsági Művészeti Központ országos szintű rajzpályázatán Virág Timon képregénye 1. helyezett lett.

— A Mézeskalács gyermeklap megjelenésének 70. évfordulója alkalmából rajzpályázatot hirdettek Csodaszán címmel. Horváth Enikő, Rózsa Isidora, Hegyközi Katalin, Nagy Kunji Márk, Tót Lillien, Csiszár Sára, Dulić Dunja és Virág Timon díjazott lett.

— Az újvidéki székhelyű FESAP Vidékem multietnikus karácsonyfája témában hirdetett rajzpályázatot, melyen Csiszár Sára 1. díjban részesült. Mobiltelefont kapott ajándékba.

— A Kolibri a Családokért Egyesület rajzpályázatán Hegyközi Katalin munkáját 3. díjjal jutalmazták.

— A romániai Lipova városkában 20. alkalommal meghirdetett Az ősz színei című nemzetközi rajzpályázaton Dulić Dunja 1., míg Virág Timon 3. helyezett lett.

— A magyarországi Nemzetstratégiai Kutatóintézet rajzpályázatán Rózsa Isidora különdíjban részesült.

— A szabadkai Népkör MMK rajzpályázatán az osztály legjobb kollektív díjban részesült, a tanítónő pedig mentori díjban.

— A dimitrovgradi Detko Petrov Könyvtár által meghirdetett rajzpályázaton Tót Lillien 1. helyet szerzett, míg Horváth Enikő dicséretben részesült.

— A Magyarország Étele 2024 szakácsverseny keretében megrendezett Csak tiszta forrásból című rajzversenyen Rózsa Isidora különdíjban részesült.

Közlekedő Petőfi címmel hirdetett rajz- és kreatív pályázatot a magyarországi Építési és Közlekedési Minisztérium, az Energiaügyi Minisztérium és a Belügyminisztérium. Rózsa Isidora különdíjas (rollert kapott ajándékba), míg Csiszár Sára és Martinković Alen díjazott lett.

— A Vajdasági Gyermek- és Ifjúsági Művészeti Központ a 69. Sterija Játékok kísérőrendezvényeként meghirdetett rajzpályázatán Mačković Sara dicsérő oklevélben részesült.

— A Kenguru Határok Nélkül Matematikaversenyen Muhi Levente és Dulić Dunja dicsérő oklevélben részesült.

— A niši székhelyű elektronikus gyermekfolyóirat szerkesztősége által meghirdetett nemzetközi rajzpályázaton Virág Timon 1., Özvegy Anna 3. helyezett lett, míg Vörös Máté és Muhi Levente dicsérő oklevelet kapott.

— A VMPE által meghirdetett nemzetközi rajzpályázaton Rózsa Isidora ezüst minősítésű oklevélben részesült.

— A Vajdasági Gyermek- és Ifjúsági Művészeti Központ a Zmaj Játékok kísérőrendezvényeként meghirdetett rajzpályázatán Muhi Levente dicsérő oklevélben részesült.

— A budapesti székhelyű Út a Boldogsághoz Alapítvány képzőművészeti pályázatán Hegyközi Katalin, Horváth Enikő, Lakatos Hanna alkotása elnyerte a Jó a Jók Között, míg Csiszár Sára a Legjobb a Jók Között Díjat.

— A Topolai Tanítók Egyesülete által meghirdetett rajzpályázaton Antal Alex, Rózsa Isidora, Csiszár Sára és Hegyközi Katalin díjazott lett.

— A budapesti Élményt Ajándékba Civil Társaság rajzpályázatán Dulić Dunja alkotása 2. díjat kapott.

— A bitolai (Észak-Macedónia) Cirill és Metód Gyermekközpont nemzetközi rajzpályázatán Muhi Levente és Martinković Alen munkáját díjazták.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..