home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Első bálozók a Népkörben
2011.02.09.
LXVI. évf. 6. szám
Első bálozók a Népkörben

Immár hagyományt teremtve első bálozó érettségiző diákok nyitották meg az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete által szervezett 16. pedagógusbált, melyre február 5-én került sor a szabadkai Népkör MMK nagytermében. A 26 nyitótáncos több szabadkai középiskola végzős diákja: valamennyi...

Immár hagyományt teremtve első bálozó érettségiző diákok nyitották meg az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete által szervezett 16. pedagógusbált, melyre február 5-én került sor a szabadkai Népkör MMK nagytermében. A 26 nyitótáncos több szabadkai középiskola végzős diákja: valamennyien nagy izgalommal készültek életük első báljára, mely a felnőtté válásuk, illetve a társasági életbe lépésük ünnepélyes nyitánya volt.

A nyitótánc után a fiatalok áttáncolták az éjszakát. A lányokat a Donna butik öltöztette, a hajkölteményeket pedig Baranyi Imre mesterfodrász készítette. A színvonalas rendezvény kétszáz vendégét a bálteremben a Night Cuisres Band, a kisteremben pedig a Melódia együttes szórakoztatta.
Éjfél előtt meglepetésműsorral kedveskedtek a szervezők: a szegedi Dolce Dance szalszaklub táncával felforrósodott a hangulat, közben pedig gazdag tombolanyeremények leltek gazdára a vendégek körében.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..