home 2024. június 30., Pál napja
Online előfizetés
„Cápával” találkozhattak Szabadkán
Sörös Vince
2024.06.06.
LXXIX.. évf. 23. szám
„Cápával” találkozhattak Szabadkán

Szabadkán járt Balogh Levente, a Cápák között üzleti show-műsor egyik sztárja, a Szentkirályi ásványvíz alapítója. A Magyarország 100 leggazdagabb embere között nyilvántartott üzletember az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesületének meghívására először a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar amfiteátrumában tartott előadást középiskolás diákok és vállalkozók számára az üzleti világ rejtelmeiről, majd a Blaha Lujza cukrászdában mesélt sikerének történetéről, és felelt Bajcsy Zita moderátor kérdéseire.

A jelenlévők telt házzal és páratlan érdeklődéssel fogadták Az álommeló sztárját. A beszélgetés folyamán a befektetőtől megtudhattuk, hogy mik a jelenlegi céljai, mi a véleménye a mai fiatalokról, és milyen tanáccsal látná el őket. Sportkarrierjéről, magánéletéről és vállalkozása első éveiről is őszintén beszélt. Az előadás végeztével saját kérdéseiket is feltehették a nézők.


EMPE felvétele

Balogh Levente szabadkai látogatásának végén a XII. Vajdasági Tehetség Gála vendége volt, ahol köszöntötte az egybegyűlteket.

Fényképezte: Sörös Vince

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..