home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
A Gubi—Dobó-páros diadala
(T. T.)
2014.09.03.
LXIX. évf. 36. szám
A Gubi—Dobó-páros diadala

A Gubi Krisztián—Dobó Roland-páros győzelmével ért véget a magyarkanizsai strandon a tizenhat páros részvételével megtartott hagyományos pároslábtenisz-bajnokság.

A későbbi bajnok páros jól szerepelt a csoportküzdelmekben, majd az elődöntőben 2 : 1 (21 : 9, 12 : 21, 21 : 15) arányban bizonyult jobbnak a Lipták Csaba—Milan Kovačević-kettősnél. A nagy érdeklődéssel kísért, a lábtenisz minden szépségét felvonultató döntőben Gubi és Dobó nagy csatában, 3 : 1 (20 : 22, 21 : 17, 24 : 22, 21 : 18) arányban győzte le a Lipták Zsolt—Papp Róbert-duót. A bronzérmet a Lipták—Kovačević-kettős nyakába akaszthatták, miután egy könnyebb és egy szorosabb játszmában (21 : 7, 21 : 19) jobbnak bizonyultak a Nagy Némedi Dániel—Remete Norbert-párosnál. A dobogósok serleget és érmet kaptak, a többi részvevő pedig oklevelet vehetett át a szervezőktől.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..