home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
XXII. Aranycitera
2017.03.06.
LXXII. évf. 9. szám
XXII. Aranycitera

Az Aranycitera népzenei rendezvény szervezőbizottsága a szervezési szabályzattal összhangban huszonkettedik alkalommal hirdeti meg a pályázatot az általános iskolák és negyedik ízben a középiskolás citerások részére.

A jelentkező szólisták és kettősök 3-4 perces műsorral, a kisegyüttesek 5-6 perces műsorral léphetnek fel. A vetélkedőt 2017. május 13-án szombaton 14 órai kezdettel tarjuk meg, helyszíne Szenttamás, szervezője a Gion Nándor Kulturális Központ, régebben Citerazene-barátok Klubja. A gyülekezés és a verseny színhelye a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola (Szenttamás, Dózsa György utca 2.). A csoportok létszáma nem haladhatja meg a tizenötöt. Előadhatnak népdalcsokrot, táncházhoz fűződő muzsikát, gyermekjáték-dalt, népszokáshoz fűződő zenét.
A benevezés történhet egyenként vagy csoportosan, iskolánként vagy művelődési egyesületen keresztül.
 
Az innen letölthető jelentkezési lapok beküldésének határideje 2017. május 9-e.
A vendégeket és a fellépőket 12 órától várjuk.

Jelentkezés:
Németh Dezső, 21480 Szenttamás, Žarko Zrenjanin u. 16.
telefon: 021 731 705 (az esti órákban), mobilszám: 063 25 36 06,
villámposta: dnemet@eunet.rs vagy 
gionnandoremlekhaz@gmail.com

 A bejelentő mellé kérjük csatolják a fellépők, szólista, kettős valamint a kisegyüttes rövid, pár mondatos bemutatkozóját.


A nyitókép Martinek Imre felvétele, amely a tavalyi Aranyciterán készült
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..