home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Verseci kulturális konzultáció
Martinek Imre
2011.11.02.
LXVI. évf. 44. szám
Verseci kulturális konzultáció

Az MNT Kulturális Bizottságának a Vajdasági magyar kulturális stratégia 2012--2018 tervezetre vonatkozó jóváhagyó döntését követően, továbbá a meghirdetett nyilvános konzultáció részeként, október 24-e és 27-e között közösségi találkozókra került sor a Vajdaságban. A nyitótanácskozás szerve...

Az MNT Kulturális Bizottságának a Vajdasági magyar kulturális stratégia 2012--2018 tervezetre vonatkozó jóváhagyó döntését követően, továbbá a meghirdetett nyilvános konzultáció részeként, október 24-e és 27-e között közösségi találkozókra került sor a Vajdaságban. A nyitótanácskozás szervezője a verseci Petőfi Sándor Művelődési Egyesület volt, melynek székházában a házigazdák mellett a dél-bánsági magyar művelődési egyesületeinek kevevárai, székelykevei, pancsovai, hertelendyfalvi, torontálvásárhelyi és ürményházai kultúrdelegációja is jelen volt. A véleménykutató vendégek Lovas Ildikó, az MNT művelődési tanácsosa, illetve a Stratégia felelős szerkesztője, továbbá Dévavári Beszédes Valéria néprajzkutató, Barlai Jenő szociológus és Vanger László informatikus voltak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..