home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Tornászérmek
Tóth Tibor
2016.11.19.
LXXI. évf. 46. szám
Tornászérmek

A szabadkai Partizan Szertorna-egyesület tagjai sikeresen szerepeltek a vajdasági pionír liga 2. fordulójában.

Az Újvidéken megtartott versenyen az I. kategóriában (8 éves korig) Gombás Balázs az 1., Csupák Alex pedig 2. helyezést ért el. A II. kategóriában (9—10 évesek) a Mihajlo Strajnić, Jugyák Rómeó, Filip Kulić alkotta szabadkai Partizan a dobogó legfelső fokán végzett, egyéni összetettben pedig Kulić és Jugyák holtversenyben 1., Strajnić pedig 3. helyezést ért el.

Két verseny alapján kihirdették a vajdasági pionírliga összesített eredményeit is. A 8 éves korig terjedő kategóriában Csupák az 1., Gombás a 4. helyen végzett, a 9—10 éveseknél csapatban a Partizané az aranyérem, egyéniben pedig Kulić végzett az élen, Strajnić és Jugyák előtt.


Nyitókép: a Partizan Szertorna-egyesület érmesei Milutinović Róbert és Horváth Albert edzőkkel

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..