home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Magas rangú állami kitüntetések a...
2008.08.27.
LXIII. évf. 35. szám
Magas rangú állami kitüntetések a...

Magas rangú állami kitüntetések a délvidékieknek
Szabadkán a magyar főkonzulátuson Nagy Ferenc főkonzul átadta Biacsi Antal publicistának a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét, Ternovácz Istvánnak pedig a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet. Biacsit és Ternováczot a szabadkai...

Magas rangú állami kitüntetések a délvidékieknek

Szabadkán a magyar főkonzulátuson Nagy Ferenc főkonzul átadta Biacsi Antal publicistának a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét, Ternovácz Istvánnak pedig a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet.
Biacsit és Ternováczot a szabadkai magyar főkonzul terjesztette fel kitüntetésre a köztársasági elnöknél. Az augusztus huszadikai állami ünnepre emlékezve a főkonzulátus épületében megtartott átadási ünnepségen dr. Félegyházi Péter konzul laudációjában rámutatott arra, hogy: Biacsi Antal a tájékoztatás terén kifejtett tevékenységéért, illetve a vajdasági magyarság önszerveződésének elindításáért kapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét, Ternovácz Istvánt, az Újvidéki Rádió szerkesztőjét pedig a délvidéki magyarság hiteles és objektív tájékoztatásáért, valamint a határon túli magyar média megőrzésében játszott aktív szerepéért tüntette ki a Magyar Köztársaság elnöke.
-x-

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..