home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Justin Timberlake-é a következő Super Bowl halftime show
Zvekán Péter
2017.11.08.
LXXII. évf. 44. szám
Justin Timberlake-é a következő Super Bowl halftime show

Az amerikaifutball-bajnokság (NFL) az Egyesült Államok legnézettebb műsora, melynek félidejében kap helyet a Super Bowl halftime show.

Ennek lényege, hogy a sportot összekössék a zenével, így még jobb nézettségi mutatókat tudnak elérni. Hogy jobban átérezze az olvasó, íme egy példa: Katy Perry 2015. évi performance-át több mint 120 millió néző követte. Már csak ebből is látszik, hogy minden zenész számára kiemelkedő megtiszteltetés amikor felkérik, hogy készítsen el egy igazi, látványos produkciót.

 


A látvány pedig sokszor elképesztő. Madonna 2012-ben lépett fel, és akkora show-t rakott le az asztalra, hogy az már földöntúli volt. A bevonulása is nagyon jól sikerült, amikor férfiak húzták be egy hatalmas platformon, melynek közepén többméteres szárnyak nyíltak szét, és ott volt, benne a közepén, szerintem arany vikingruhában. Rengeteg fiatal lányt látok magas sarkúban, aki alig tud sétálni benne. Nos, Madonna végigtáncolta a tizenhárom percet egy ilyen tűsarkúban, ami szerintem lenyűgöző teljesítmény. A produkcióban pedig volt fűre vetített, hatalmas animáció és természetesen vendégek is — mert a sztárvendégek ilyenkor kihagyhatatlanok —, például Cee Lo Green a Gnarls Barkleyból és az akkor nagyon menő LMFAO tagjai.

 

 

Személyes kedvencem a 2014. évi Bruno Mars-féle halftime show volt. A legjobb dalait vitte el, eszméletlen remixekben. Mondjuk, erőteljesen amerikai töltetűre sikeredett, a zászlótól a katonák sorsáig volt benne minden, a zenei élmény pedig mindent vitt. Az elején Bruno dobolt (nem is tudtam, hogy tud), majd a platform a felszereléssel együtt egyszer csak elkezdett hátrafelé csúszni, egészen a színpadig. Bruno felugrott a pódiumra, és csatlakozott az állandó fellépőtársaihoz, majd amikor a buli a tetőfokára hágott, megjelentek a Red Hot Chili Peppers tagjai. Szóval, nem nagyon lehet ezt hová fokozni.

Most pedig a Twitterről értesültünk arról, hogy jövőre Justin Timberlake-é lesz az a feladat, hogy a félidőben szórakoztasson bennünket. Ez már csak azért is érdekes, mert immáron harmadszor fog szerepelni ezen a sporteseményen. Ráadásul azok után, hogy egy botrány is fűződik a nevéhez: 2014-ben Janet Jacksonnal állt színpadra, és egy óvatlan pillanatban — azóta sem tudjuk, hogy szándékos volt-e — letépte az énekesnő melltartóját. Mindenesetre ez óta az incidens óta közvetítik az amerikaifutball-bajnokság félidejét öt másodperces csúszással, merthogy sose tudni, mi fog éppen becsúszni...

 

 

Egy biztos, Amerikában ez az egyik legnagyobb rendezvény, a produkciók pedig évről évre egyre lenyűgözőbbek. Személy szerint már alig várom, hogy Timberlake mivel fog előállni, ő ugyanis nemcsak jó énekes, de eszméletlen táncos is, aki rengeteg látványos fellépést tudhat maga mögött. Arról nem is beszélve, hogy egyelőre a vendégfellépőket sem ismerjük. Szerencsére azonban már nem sokat kell várni. Mindjárt itt van 2018. február 4-e. :)


Nyitókép: http://www.trbimg.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..