home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Divatos téli kiegészítők
(re)
2015.01.21.
LXX. évf. 3. szám
Divatos téli kiegészítők

A zimankóban fontos, hogy olyan hasznos kiegészítőket használjunk, amelyek nemcsak melegítenek, hanem jól is mutatnak rajtunk. Ilyenek a sapkák, sálak, harisnyák.

A 2015. évi divat a sokszínűség jegyében hódít majd. Sálat és kesztyűt szinte bármilyen színben választhatunk, a lényeg, hogy összhangban legyen a két kiegészítő mind színében, mind anyagában.

A sapkák közül továbbra is a szőrmés kucsmák hódítanak, de trendinek számít a tányérsapka és a kötött, fülvédős fejmelegítő is.

Ha vastag harisnyanadrágot választunk, tartsuk szem előtt, hogy az idén a harsány színű vagy a mintás változat a divatos. Ezt azonban nem árt az öltözetünkhöz igazítani (pl. a kesztyű, a sál és a harisnya legyen összhangban).

Mindezeket figyelembe véve a 2015. évi téli divat a harsány jókedvről és a derűről szól. Íme néhány kép kedvcsinálónak! 

      

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..