home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Civiltájékoztató
(vas)
2013.11.20.
LXVIII. évf. 47. szám

Szabadkán, a Magyar Ház épületében a Vajdasági Magyar Civil Szövetség a Nemzeti Együttműködési Alap harmadik pályázati felhívásának apropóján tájékoztató fórumot szervezett a vajdasági civilszervezetek számára.

A találkozón a nemzetközi civil pályázati lehetőségeket ismertették, illetve beszéltek a Nemzeti Együttműködési Alap aktuális pályázati felhívásáról is. Ezenkívül szó volt a jelenlegi pénzügyi kérdésekről és a civilszervezetek életének jogi buktatóiról. A fórumon magyarországi és szerbiai szakemberek is felszólaltak:

Szedmák Tamás, a kiskőrösi Civil Információs Centrum képviselője elsősorban a Nemzeti Együttműködési Alap pályázati felhívását ismertette. Beszélt az általa képviselt központok tevékenységéről, a pályázási lehetőségek alapismérveiről, illetve a civil törvény főbb szabályozási területeiről is.

Erős Ervin, Újvidék város önkormányzatának európai képviseleti tanácsadója a nemzetközi civil pályázati lehetőségekről tartott előadást.

Harmath Éva zentai könyvelő az aktuális pénzügyi kérdésekről — kincstári számla és az elektronikus aláírás — tájékoztatott.

Losoncz Dávid temerini ügyvéd a civilszervezetek életében előforduló jogi buktatókra hívta fel a figyelmet. 

Az előadások után bemutatták a partnerségben érdekelt magyarországi szervezeteket.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..