home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Az Agrarpromet tornagyőzelme
Tóth Tibor
2018.02.06.
LXXIII. évf. 5. szám
Az Agrarpromet tornagyőzelme

Az Agrarpromet győzelmével ért véget Bajmokon a helyi közösség és a Radnički 1905 Labdarúgóklub közös szervezésében ötödik alkalommal megrendezett kispályás labdarúgótorna

A döntőben a házigazda, bajmoki együttes 4:1-es győzelmet aratott a főleg szabadkai játékosokból álló Šeki enterijeri felett, és ezzel megszerezte a tornagyőztesnek járó 100 000 dinárt. Az Agrarpromet Janić duplájával kétgólos előnyhöz jutott, majd a második játékrészben előbb Popović szépített, de a hazaiak közül Šušnjar és Cvetković is eredményes volt, kialakítva a végeredményt. A harmadik helyért vívott mérkőzésen a Boszniai Szerb Köztársaság (Republika Srpska) csapata 6:3-as győzelmet aratott a Došlov Company felett.


A tornagyőztes Agrarpromet együttese

A torna legjobb játékosa Marjan Šušnjar az Agrarprometból, a legeredményesebb játékos a 13 gólos Damir Lukаč (Šeki enterijeri), a legjobb kapusnak pedig Füstös Krisztián (Boszniai Szerb Köztársaság) bizonyult. A tornagyőztesnek járó serleget és a 100 000 dináros csekket Borislav Petrović, a bajmoki helyi közösség elnöke adta át az Agrarpromet képviselőjének.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..