home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
A helyi kisvállalkozások helyzetbe hozása
(T. I.)
2015.11.24.
LXX. évf. 46. szám
A helyi kisvállalkozások helyzetbe hozása

Kedvezőbb hitelekhez juthatnak a mikro-, a kis- és a középvállalkozások, valamint a földművesek, miután az önkormányzat a kölcsönös kapcsolatok szabályozásáról kötött szerződést a Tartományi Garanciaalappal.

A dokumentumot Maglai Jenő polgármester és Goran Vasić, az alap igazgatója látta el kézjegyével 2015. november 24-én.

A következő napokban az önkormányzat 10 millió dinár értékű pályázatot ír ki, amelynek köszönhetően a kisvállalatok a 6-7%-os kamatkulcs helyett 2%-nál alacsonyabb kamattal vehetik igénybe az ügyviteli bankok hitelét.

Maglai Jenő bejelentette: a város megvásárolja az egykori Zorka gyárkomplexumot, ahol — miután szanálták a 22 hektáros területet — helyi vállalkozók részére létesül ipari övezet.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..