home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Új barátokkal bővül az M2 Gyerekcsatorna arculata
MTVA
2020.10.01.
LXXV. évf. 40. szám
Új barátokkal bővül az M2 Gyerekcsatorna arculata

Vidám figurák lepték el a közmédia legkisebbeket megszólító csatornáját. Felhúzható méhecske, táncra perdülő robot, bátran magasba törő játékrepülő– ők mind a reklám-és erőszakmentes M2 Gyerekcsatorna új barátai. A friss arculat is a csatorna ars poeticájának szellemében készült, vagyis a biztonságos tartalmi környezet mellé békés és igényes audio-vizuális ingerek társulnak igazodva a gyerekek fantáziájához.

—„ Az M2, a barátod! szlogent képben is igyekeztünk erősíteni. Kedves, könnyen felismerhető figuráink életre kelnek, hiszen nincs csodálatosabb mint a gyermekek képzelőereje, így miért is ne repülhetne berregve a felhúzható méhecske, perdülhetne táncra a robot, és lehetne az ő barátjuk is az M2 logó. A logó megszemélyesítése is ezt támogatja: galamblelkű, kíváncsi arca szerethető figurává varázsolja” — fejtette ki Vass Éva, az M2 Gyerekcsatorna csatornaigazgatója, aki azt is hozzátette, hogy a csatorna új arculata az MTVA grafikai műhelyében készült.

A közmédia gyerekeknek szóló csatornája új barátaival a megszokott időben, reggel 5.00 óra és este 20.00 között várja a kicsiket és a nagyokat szórakozva tanító műsoraival, illetve nevetésben és kalandokban bővelkedő sorozataival. M2, a barátod!

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..