home 2024. június 20., Rafael napja
Online előfizetés
Péntek, 2013. Április 26.
12:00
Nyílt árverés
Árverés
Nyílt árverés

A két ingatlan nyílt árverése három egymást követő körben fog lezajlani, egyazon napon. Az ingatlanokra vonatkozó értékesítés feltételei körönként változnak. A jelentkezőknek a jelentkezési űrlapon előre be kell jelölniük, hogy melyik körben szeretnének részt venni. Minden jelentkező csak egy körre jelentkezhet, tehát a hirdetményben meghatározott feltételek alapján előre el kell döntenie, hogy az 1., a 2. vagy a 3. körben kívánja-e ezt megtenni.
Első körben a volt kaszárnyakomplexum és a több mint 20 hektáros horgosi ipari terület együttesen kerül árverezésre — vagyis csomagban. A kezdő vételár 1 503 981 euró. Ha ebben a körben nem sikerül az értékesítés, akkor sor kerül a 2. árverezési körre.
A 2. körben a két ingatlan külön-külön kerül árverezésre. A volt kaszárnya épületegyüttese a hozzá tartozó földterülettel
900 000 euró kezdő vételáron, a horgosi ipari terület 603 981 euró kezdő vételáron kerül felajánlásra. Ha ebben a körben egyik ingatlan sem talál gazdásra, illetve csak az egyik, akkor következik a harmadik árverezési kör.
A 3. árverezési kör esetén a két ingatlan szintén külön-külön kerül árverezésre, de ebben a körben már alacsonyabb kezdő vételáron, mint az előző két kör esetében. A kaszárnyakomplexum 750 000 euró induló vételáron, a horgosi ipari terület pedig 503 317 euró induló vételáron kerül felajánlásra.
A jelentkező ezenkívül biztosítékkal kezeskedik, hogy — ha a hirdetmény nyomán lefolyt eljárásban a legelőnyösebb ajánlatot teszi — az adásvételi szerződést meg fogja kötni. A biztosíték összege mindhárom kör esetében az ingatlanok kezdő vételárának hozzávetőlegesen 10%-a, és a befizetéséről szóló bizonylatot a jelentkezési űrlap mellé kell csatolni.
A nyílt árverésre jelentkezhetnek jogi és természetes személyek, valamint konzorciumok is.
A jelentkezést a hirdetmény részét képező nyomtatványon kell benyújtani a csatolandó dokumentumokkal együtt, a részletes leírás a hirdetmény szövegében olvasható.
A jelentkezés zárt borítékban 2013. április 26-án 10 óráig személyesen adható át  a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal épületében (Fő tér 1., 2. sz. iroda, 7. sz. ügyfélasztal) hétköznap 8 és 14 óra között. Az elkésett, hiányos vagy szabálytalan jelentkezést az árverezést lefolytató bizottság figyelmen kívül hagyja.
A nyílt árverésre 2013. április 26-án, 12 órakor kerül sor a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal épületének nagytermében (Magyarkanizsa, Fő tér 1.). Az árverést a kinevezett bizottság megtartja, ha legalább egy, idejében benyújtott, hiánytalan és szabályos jelentkezés érkezett.
Az érdekeltek az ingatlanokat megtekinthetik hétköznap 8 és 14 óra között. A megtekintési szándékot kötelezően be kell jelenteni a +381/24-873-442-es telefonszámon, vagy személyesen a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal (Magyarkanizsa, Fő tér 1.) 38. számú irodájában, illetve elektronikus levélben az invest@kanjiza.rs címen.
Minden információ és anyag hozzáférhető a www.kanjiza.rs/invest honlapcímen.
A hirdetménnyel kapcsolatos további információ a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal 38. sz. irodájában vagy a +381/24-873-442-es telefonszámon kapható.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..