home 2024. szeptember 08., Adrienn napja
Online előfizetés
Ülésezett Szabadka Város Képviselő-testülete
Pannon RTV
2024.07.24.
LXXIX. évf. 30. szám
Ülésezett Szabadka Város Képviselő-testülete

Díszpolgári címmel tünteti ki Szabadka Város Képviselő-testülete Kern Imre okleveles technológiai mérnököt, korábbi alpolgármestert, építésügyi államtitkárt. Kern Imre 1974-től vállal szerepet Szabadka Város gazdasági, 1992 óta pedig politikai életében is. A felterjesztő, a Vajdasági Magyar Szövetség nevében Nágel János önkormányzati frakcióvezető méltatta a több mint ötvenéves életművet.

Az ellenzéki képviselők szerint politikai döntés született és ezért a hatalmi koalíciót bírálták, sőt, egyesek személyeskedtek is.

A képviselők a Pro Urbe díjak odaítéléséről is döntöttek. Az elismerést a Szabadkai Gyermekszínház, a Szabadkai Közkórház onkológiai osztálya és Pekár Tibor hegedűtanár kapják meg.

Emellett a költségvetés megvalósulása, több részletes rendezési terv elfogadása, valamint személyi kérdések is szerepeltek – új megbízott igazgatókat neveztek ki a Parking Kommunális Közvállalat és Szabadka Város Idegenforgalmi Szervezetének élére – a szabadkai VKT napirendjén.

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..