home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Ötcsapatos torna Királyhalmon
(T. T.)
2015.02.11.
LXX. évf. 6. szám
Ötcsapatos torna Királyhalmon

A hajdújárási Vinogradar Labdarúgóklub Királyhalmon nemzetközi utánpótlástornát rendezett, melyen öt csapat vett részt. Az első helyet a Vinogradar A csapata szerezte meg.

A hajdújárásiak a Vinogradar B csapatát 6 : 1-re, az adai AFK-t 6 : 0-ra, a Kanizsát 5 : 2-re győzték le, egyetlen vereségüket pedig a Mórahalomtól szenvedték el 2 : 1 arányban. Az elődöntőben a hazaiak a Kanizsát 5 : 0-ra verték, a döntőben pedig visszavágtak a Mórahalomnak a csoportban elszenvedett vereségért, és végül 3 : 1-es eredménnyel Kmec Andor csapata szerezte meg a tornagyőzelmet. A harmadik helyért vívott meccsen a Kanizsa 2 : 0-ra nyert az AFK ellen. Az ötödik helyen a Vinogradar B csapata végzett. Аz utánpótláscsapatok a télen sem pihennek, teremben készülnek a bajnokság tavaszi folytatására, mely március közepe táján esedékes.

A Vinogradar I. és II. csapata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..