home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Wake Up Color Festival Szegeden
(T. T.)
2015.07.14.
LXX. évf. 27. szám
Wake Up Color Festival Szegeden

Július 18-án, szombaton a szegedi Partfürdő és Kemping területén rendezik meg a Wake Up Color Festivalt, melyről Tajti Attilával, az esemény fő szervezőjével beszélgettünk.

* Mikor volt az első ilyen jellegű fesztivál?

— A rendezvénytípus Indiából származik. Az ötlet, hogy Szegeden is életre kellene kelteni, tavaly fogalmazódott meg bennünk. Az esemény lényege a végtelen boldogság és jókedv. A vendégek több száz kilogramm színes festékport dobnak egyszerre a levegőbe, ami rendkívül szép látvány. A Next Wave szervezői különösen figyelnek rá, hogy olyan élményt nyújtsanak a részvevőknek, amelyet senki mástól nem tudnak megkapni. Így egy olyan konfettiágyút is a helyszínre szállítunk, amilyet még sosem láthattak Szegeden. Az ágyú egyszerre 6000 g konfettit repít 40 méteres magasságba, és a papírdarabkák perceken át hullanak a közönségre.

* Mi a fesztivál célja?

— A Next Wave csapata felel a SZIN és a Wake Up Szeged rendezvénysorozat szervezéséért is. Legfőbb célunk egy olyan warm up rendezvényt életre hívása, amely még jobban meghozza az emberek kedvét a SZIN-en való részvételre, és egy olyan színvonalas kikapcsolódási lehetőség megteremtése, amilyenre csupán a Next Wave csapata képes.

Négy ingyenes belépőt sorsolunk ki a július 18-ai szegedi Wake Up Color Festivalra! 16-án (csütörtök) délig hozzászólásban írd meg: honnan származik ez a rendezvénytípus!

* Mit lehet tudni a fellépőkről?

— Magyarországon és Szerbiában élő fellépők közösen alkotják a line upot. Tudatosan nyitunk dél felé, ami részben abból adódik, hogy rendkívül erős a kötődésünk Vajdaság legdinamikusabban fejlődő fesztiváljához, a Green Future Festivalhoz. A rendezvény hangulatfelelősei: The Cheese, Pixa, Edo Denova, Erick Kasell, kincsesszabi, Reyez, Billy Sizemore és Dudas.

* Pontosan hol tartják meg a rendezvényt, mennyibe kerül a belépő, vannak-e kísérőprogramok?

— A Wake Up Color Festivalt az újszegedi Partfürdő területén rendezzük meg, és háromezer vendéget várunk. Belépőt Vajdaságban a Green Future referenseinél, Magyarországon pedig a promotálóinknál, valamint a szegedi Sub-Tropical Utazási Irodában lehet venni. Az árakról a Wake Up Color Festival eseményének oldalán tudnak tájékozódni. A kísérőrendezvényünk aznap éjféltől indul VIP AFTER BOAT néven, a belépő 1000 forint. A buli hajnali 5 óráig folytatódik a Tisza vizén. Vajdaságból két ingyenes Napfény Park Party busz is indul. Az érdeklődés mértékét jól mutatja, hogy már egyik buszon sincs hely. Mindenkit szeretettel várunk 2015. július 18-án, 18 órától éjfélig, majd az ezt követő after partyra is! További részletek a Next Wave Facebook-oldalán találhatóak — fejezte be a beszélgetést Tajti Attila, az esemény fő szervezője.


Kattints az alábbi képre és látogasd meg az esemény Facebook-oldalát is!:

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..