home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Visegrádi útkereső metszetek
Martinek Imre
2019.05.01.
LXXIV. évf. 18. szám
Visegrádi útkereső metszetek

Dacára a súlyos tavaszi esőzések okozta műszaki gubancoknak, ma reggel mégiscsak befutott e-postaládámba egy számomra kedves levélke.

Idézetek voltak benne. Könnyed hangnemben megfogalmazva, a vér szerinti rokonság őszinte és önzetlen bátorításával fűszerezve. Talán egy angyalszárny suhintása? Ki tudja… Úgy is mondható.

„A lelkesedés az élet üzemanyaga: segít, hogy eljuss oda, ahova tartasz.”

Mindenesetre elgondolkodtató. Persze, azt, hogy pontosan hová is tartok, azt mindeddig, sajnos, nem sikerült megfejtenem. Legfeljebb a (rejtőzködő) (vég)célom felé vezető ösvény egyik-másik pihenőállomását fellelni. Visegrádot párommal, no meg egy tízéves-forma apróddal legutóbb szelek havának utolsó hétvégéjén volt szerencsénk bejárni.


Fényképezték: Martinek Imre, Martinek Viktor és Györffi Réka

Még több kép!▼

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..