VI. Egri József Nemzetközi Ifjúsági Filmfesztivál
Film–Múzeum civil szervezet
2017.08.15.
LXXII. évf. 32. szám
VI. Egri József Nemzetközi Ifjúsági Filmfesztivál

A topolyai Film–Múzeum civil szervezet meghirdeti a 2017. évi VI. Egri József Nemzetközi Ifjúsági Filmfesztivált 15–35 évesek részére a reformáció 500. évfordulója alkalmából.

Téma:

RE:FORMATION
(A köztünk élő újítókról)

A reformáció mozgalma az elmúlt 500 év távlatából a jelenre is nagy hatással van: vallási, kulturális, tudományos, gazdasági, etikai szempontból. Kíváncsiak vagyunk olyan közöttünk élő emberekre, akik a saját szakmájukban, területükön megreformálták a korábbi rendszereket, megtalálták a hangot a kor kihívásaira, igazi újítók lettek. Róluk készítsetek kisfilmet!

Alkotók/szerzők pályázhatnak:

  • egyénileg és csoportosan,
  • egy vagy több filmmel,
  •  már meglévő vagy újabb filmmel,
  • digitális technika felhasználásával és Vajdaság tartományban hivatalosan használt nyelven (szerb, magyar, horvát, szlovák, ruszin).

A pályázatra elküldött alkotások/munkák lehetőleg HD minőségűek legyenek, DVD-n, SD-n vagy USB-n adhatóak át, vagy elküldhetőek a film.muz@gmail.com címre – indokolt esetben nagyméretű fáljküldővel (Wetransfer, …).

A filmek legfeljebb 3–10 percesek lehetnek.

A pályamunkákat 2017. október 13-áig kell eljuttatni a következő adatokkal: az alkotó/szerző vezeték- és keresztneve, postacíme, vezetékes vagy mobilszáma, e-mail címe.

A filmmel kapcsolatban az alábbi adatokat kell elküldeni: a film címe, az alkotó/szerző neve, rendező, forgatókönyv, szereplő(k), operatőr, animáció, vágó (montázs), hang, gyártásvezető és a film elkészítésének éve.

A pályázatra eljuttatott filmeket a topolyai Film–Múzeum civil szervezet által kinevezett háromtagú szakmai bírálóbizottság tekinti meg, értékeli és hozza meg a díjazásra vonatkozó döntését.

Díjak:

  1. díj: 25.000 dinár
  2. díj: 20.000 dinár
  3. díj: 15.000 dinár

Az alkotásokat/munkákat értéklevélben postán az alábbi címre lehet eljuttatni:

Topolya Község Múzeuma, 24300 Topolya, Tito marsall 60., Szerbia

Kapcsolat: +381 65 555 1285, +381 63 125 9918

A legjobb filmeket a 2017. október 31-én, Topolyán, a reformáció 500. évfordulója alkalmából készített kiállítás kísérőrendezvényén, a VI. Egri József Nemzetközi Ifjúsági Filmfesztiválon mutatják be és díjazzák a múzeumban.

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Pályázat rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..