home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
V. Délvidéki Sajó Sándor hazafias versmondó verseny
Vancsesz
2017.05.18.
LXXII. évf. 20. szám
V. Délvidéki Sajó Sándor hazafias versmondó verseny

A magyar költők hazafias verseinek szemléjét 2017. június 24-én (szombaton) tartjuk meg 10.00 órai kezdettel Zentán, a színházteremben.

A Vajdasági Nagycsaládos Egyesületek Szövetsége a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával szervezi meg az V. Délvidéki Sajó Sándor hazafias versmondó versenyt.
 
A magyar költők hazafias verseinek szemléjét 2017. június 24-én (szombaton) tartjuk meg 10.00 órai kezdettel Zentán, a színházteremben.
A versenyt a következő kategóriákban bonyolítjuk le:
1.     általános iskolás alsós osztályok,
2.     általános iskolás 5. és 6. osztályok,
3.     általános iskolás 7. és 8. osztályok,
4.     középiskolások és
5.     felnőttek.
 
A résztvevőknek két verssel kell benevezniük, amelyek közül az egyiknek Sajó Sándor versének kell lennie, míg a másiknak szabadon választott hazafias versnek.
Benevezéseket a jelentkezőlap kitöltésével Vajdaságból és a kárpát-medencei partner szerevezeteinkből várunk legkésőbb 2017. június 10-éig a következő e-mail címre: vancsesz0102@gmail.com vagy levélcímünkre: Vancsesz, 24430 Ada, Lenin u. 46., Szerbia.

A benevezéseknek tartalmazniuk kell a résztvevő teljes nevét, születési dátumát, lakcímét, telefonszámát, villámposta címét, az iskola vagy szervezet megnevezését, a felkészítő tanár teljes nevét, valamint a választott Sajó Sándor-vers és egy másik vers szerzőjét és címét.

A benevezetteket értesítjük a jelentkezés elfogadásáról és az egész napi programról.

Minden versenyzőnek és felkészítő tanárnak ebédet és üdítőt, illetve emléklapot biztosítunk.

Útiköltséget nincs módunkban biztosítani, de a jelentkezőknek segitünk a közös utazás megszervezésében.

A külföldről érkezőknek szükség szerint szállást és étkezést biztosítunk, ezért időben jelezzék igényeiket.

A szervezők által kiválasztott 3 tagú értékelő bizottság rangsorolja majd a teljesítményeket.

Minden kategóriában az első három helyen végző versenyzőt külön jutalomban részesítjük, de különdíjakat is odaítélhet az értékelő bizottság. A legjobb teljesítményt nyújtó versenyzők képviselik majd Vajdaságot novemberben Ipolyságon (Szlovákia) és februárban Zsámbokon (Magyarország) megtartandó versmondó versenyeken. Ezen kívül a szervezők további szereplési lehetőségeket is biztosítanak a nagyobb vajdasági nagycsaládos rendezvényeken.

Jelentkezés és további tájékoztatás a 024852350-es vagy a 0638513607–es távbeszélőszámokon, illetve a vancsesz0102@gmail.com villámlevélcímen lehet.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..