home 2023. november 29., Taksony napja
Online előfizetés
Teqball, egy világszinten terjeszkedő új magyar sport!
OTS
2017.10.05.
LXXII. évf. 40. szám
Teqball, egy világszinten terjeszkedő új magyar sport!

Puyon, Karembeu, Gallas, Ricardo, Gomes, Pirés, Gullit, Langers és Sabrosa is a Teqball nagykövetei lettek! A magyar találmány egy asztalhoz állította a sportlegendákat!

Carles Puyon, Robert Pirés, Simao Sabrosa, William Gallas, Ruud Gullit, Christian Karembeu, Roby Langers, valamint Ricardo és Nuno Gomes részvételével kivételes rendezvényt szerveztek a magyar fejlesztésű sporteszköz, a Teqball illetve a Nemzetközi Teqball szövetség, a FITEQ alapítói Luxemburgban. Az Európai Sporthét részeként szervezett rendezvényt Romain Schneider, Luxemburg sportminisztere nyitotta meg (#Beactive).

 

 

A legendákat egy új sport, a Teqball hozta össze, ezúttal Luxemburgban. A legelső Teqball All Stars kupa a Bertrange-i Center Atert-ben került megrendezésre és számos programot ölelt fel: egyéni és páros Teqball mérkőzéseket (Luxemburg-Portugália, majd Magyarország-Románia), Teqvolley-t (azaz a Teqball röpladával játszott változatát) valamint az összes híresség részvételével lejátszott Teqball küzdelmeket.

„Lothar Matthäus két évvel ezelőtti, Ronaldinho tavalyi és Christian Karembeu idei, év eleji csatlakozását követően örömmel üdvözöljük a labdarúgás további nagy neveit ezen új sport, a Teqball képviselői között” — fejtette ki Gattyán György, a Docler Holding alapítója-tulajdonosa, a Teqball társalapítója és a FITEQ alelnöke.


Fotók: facebook.com/TeqballHungary

Megalapították a Nezetközi Teqball Szövetséget (FITEQ) a sportág nemzetközi népszerűsítése céljából

A FITEQ-et, azaz a Nemzetközi Teqball Szövetséget 6 hónapja alapították. Ezt követte a franciaországi Teqball szövetség megalapítása és nemrég Luxemburg száll be a versenybe.

„A Teqball a koncentrációt, a teljesítményt valamint a technikai tudást, illetve annak kombinációját fejleszti, tökéletesíti. A világsztárok támogatása újabb mérföldkövet jelent az új sport elterjesztésében!” — jegyezte meg Borsányi Gábor, a Teqball társalapítója és a FITEQ elnöke.

Az alapítók célja, hogy az egész világon felgyorsuljanak a klubok és a bajnokságok alapításai. A sport Európában és Latin-Amerikában egyre népszerűbbé válik, és a várakozások szerint 2019-ben az ázsiai és az észak-amerikai országokban is megindul a terjeszkedése.

Teqball All Stars Kupa Luxemburgban

A luxemburgi Teqball All Stars Kupa megrendezésének célja, hogy a Teqballt köztudatba emeljük és ezt az új sportot közismertté tegyük. A rendezvény egyik fénypontja a korábbi román-magyar döntő visszavágója volt.

„A Teqball egy innovatív projekt és büszkék vagyunk, hogy a sportágat nemzetközi szinten is elindíthattuk. Nagyszerű nagyköveteink vannak, akik támogattak bennünket! Az első budapesti Teqball Világkupa, és az ezt követő luxemburgi Teqball All Stars Kupa sikeres megrendezése egy-egy újabb lépés a terjeszkedési stratégiánkon belül!” — mondta Huszár Viktor, a Teqball társalapítója és vezérigazgatója.

 

A Teqballról: 
A Teqball egy főként a labdarúgáson alapuló új sport és sporteszköz, amely mind a professzionális, mind az amatőr játékosok számára edzőeszközként szolgál. A Teqball a Docler Holding — egy luxemburgi székhelyű, valamint Budapesten, Los Angelesben és Amsterdamban is irodákkal rendelkező, informatikára és médiára szakosodott cégcsoport — része. A Teqball támogatói között számos világsztár megtalálható.

 

Honlap: www.teqball.com
Facbook-oldal: www.facebook.com/TeqballHungary

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..