home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Szilveszter a Pannon Televízióban
Brasnyó Zoltán
2018.12.28.
LXXIII. évf. 52. szám
Szilveszter a Pannon Televízióban

Az óév utolsó és az új év első napján is nagyszerű filmekkel száll versenybe a nézők kegyeiért a Pannon Televízió.

Egy 2017-ben született zenés magyar vígjáték, egy Kern András főszereplésével készült tévéfilm, valamint egy vérbeli magyar dráma is műsoron lesz majd. Ez utóbbi ráadásul szigorúan 18 éven felülieknek szól. A Pannon Televízió évről évre igyekszik színvonalas és szórakoztató filmekkel, családi mozikkal, valamint dokumentumfilmekkel megörvendeztetni a vajdasági magyar nézőket. Az idén a hírműsorokon és a szokásos magazinműsorokon kívül a legjobb magyar filmek kapják a főszerepet.

 

Egy szerelem gasztronómiája

Ebben a zenés vígjátékban Bereczki Zoltán kapta a főszerepet, aki étteremtulajdonosként éppen azt igyekszik valahogy elkerülni, hogy étterme csődöt jelentsen. Az egyetlen megoldást abban látja, ha sármját és csajozós trükkjeit latba vetve megpróbálja meghódítani a hitelelbíráló hölgyet (Balla Eszter), akit a bank küldött ki az éttermébe. A könnyűnek hitt küldetés viszont hamarosan súlyos baklövésnek tűnik, hiszen a narcisztikus szakács vonzereje szemlátomást nem hat a karakán, legbelül viszont nagyon is gátlásos bankárlányra. Egy vérbeli gasztrovígjáték az Egy szerelem gasztronómiája, melyben a romantika mellett a sztepptánc is főszerephez jut. Olyan slágerek csendülnek fel, mint a Szeretlek is, meg nem is, a Hadd főzzek ma magamnak vagy a Nem leszek a játékszered. Mi mást mondhatnék? Hidegen szeretem, de melegen ajánlom! A filmet Szilveszter napján, december 31-én tűzi műsorra a Pannon Televízió, 20.35-től.

 

Gondolj rám!

Keserédes vígjáték Kern András főszereplésével. Eredetileg 2016-ban mutatták be. Dr. Borlai számára már szinte rutinfeladat, hogy tapintatosan közölje betegeivel a rossz hírt — nevezetesen azt, hogy már csak megszámlálható mennyiségű napjuk maradt hátra. Egy napon viszont mindennek pontosan az ellenkezője történik: kollégája ezúttal vele közli, hogy már csak kevés ideje maradt hátra, és ne vegyen többet tartós tejet. Dr. Borlai mintaférj, jó édesapa, sőt, az egyik legkedveltebb orvos is. Ezért bizarr logikája azt diktálja, hogy szeretteivel éppen az ellenkezőjét hitesse el, mégpedig azért, hogy ne okozzon fájdalmat nekik az elvesztése. Magára akarja haragítani gyermekeit, feleségét (Eszenyi Enikő), anyját és barátait. A sorsnak viszont más tervei vannak vele: amikor már mindenkit elmar maga körül, a halál egyszerűen nem akar bekopogtatni az ajtaján... A Gondolj rám! január 1-jén, 20.35-kor kezdődik a Pannon Televízióban.

 

A hentes, a kurva és a félszemű

Az új év első napján egy rendkívül sikeres, tavaly bemutatott magyar drámát sugároz a Pannon Televízió, ezúttal kizárólag felnőtteknek. Szász János filmje 2017 nagy mozisikere volt, a főszerepekben pedig Gryllus Dorkát, Hegedűs D. Gézát és Nagy Zsoltot láthatjuk. Az I. világháború utáni Magyarországon járunk. Egy jómódú hentes kiskirályként éli mindennapjait. Kegyvesztett egykori üzlettársa, egy csendőrtiszt érkezik a faluba, ráadásul nem egyedül: egy vadidegen nőt is magával hoz, akiről hamar kiderül, hogy prostituáltként élt Pesten. A hentes mindkettejüknek munkát ad, majd megpróbálja megvásárolni a nő szerelmét. A pár belemegy a tisztességtelen üzletbe. Senki sem bízhat senkiben, és egyikük sem tudhatja, ki árulja el előbb a másikat. A végső leszámolás és a véres végkifejlet pedig, úgy látszik, megállíthatatlanul tart feléjük. A hentes, a kurva és a félszemű című filmet szintén január 1-jén, késő este, 22.30-kor vetíti a Pannon Televízió.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..