home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Sikerfilmek a Pannon Televízióban
Brasnyó Zoltán
2018.12.24.
LXXIII. évf. 51. szám
Sikerfilmek a Pannon Televízióban

Ünnepi műsorkínálat az egész családnak

Játékfilmekkel, természetfilmekkel, koncertekkel, magazinműsorokkal, valamint szokásos hírműsoraival is várja nézőit karácsonykor a Pannon Televízió. December 24-én, szenteste 2017 legnagyobb magyar sikerfilmjét, a Kincsemet is műsorra tűzi. Emellett egy magyar ifjúsági kalandfilm, valamint két, több díjjal kitüntetett természetfilm is várja a nézőket az ünnepek idején. Sőt még játszhat és nyerhet is az, aki szenteste megnézi a Kincsemet a Pannon Televízióban!

 

Kincsem

Herendi Gábor romantikus kalandfilmjében a szabadságharc utáni Magyarország miliője elevenedik meg. A bosszú, az ármány és a mindent elsöprő szerelem története ez, melynek címszereplője Kincsem, a csodaló. Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) kicsapongó életet él, miután mindenét elveszítette a szabadságharc során. Óriási lehetőség csillan fel előtte, amikor lovával, Kincsemmel sikert sikerre halmoz a lóversenypályákon Európa-szerte. Útjában áll azonban von Oettingen báró (Gáspár Tibor), akivel végleg le akar számolni, hogy elégtételt vegyen a múlt fájdalmáért. Ekkor azonban nem várt dolog történik: Ernő életébe hirtelen betoppan a szerelem, Klara von Oettingen (Petrik Andrea) személyében. A férfinak tehát választania kell: apja gyilkosának lánya vagy pedig a mindent elsöprő bosszú? A Kincsemet december 24-én, hétfőn, 20.35-kor sugározza a Pannon Televízió. A film közben egy kérdést is kapnak majd a nézők, és az SMS-ben helyesen válaszolók között egy 11 000 dinár értékű Philips porszívó lesz kisorsolva, a szabadkai Magnotron-Promet jóvoltából.

 

Gemenc — Az árterek világa

Karácsonykor a természetfilmek rajongóit is szeretné a képernyők elé csábítani a Pannon Televízió: a Gemenc — Az árterek világa a tavalyi év egyik legnagyobb figyelmet kapott természetfilmje, melyben Olma Frigyes rendező, amatőr filmes (civilben könyvvizsgáló) Magyarország egyik legszebb, szinte teljesen érintetlen ártéri erdőjének élővilágát mutatja be, mely terület a legnagyobb Közép-Európában. A mindennapokat itt a Duna tölti meg élettel. A szarvasokon, sasokon, gémeken, vaddisznókon és jégmadarakon kívül ez az otthona a védett fekete gólyáknak is. Olma Frigyes és csapata az élővilág ritmusát, változásait, valamint önmagához való visszatérését mutatja be lélegzetelállítóan szép felvételek segítségével. A természetfilmet karácsony napján, december 25-én, 18.05-től láthatják a Pannon Televízió nézői.

 

Sherlock Holmes nevében

Egy vidéki kisváros a nyári szünetben. Két Sherlock Holmes-rajongó kiskamasz különös dologra figyel fel: a városból sorra tűnnek el a gyerekek, majd néhány nap múlva újra megjelennek, valami viszont végleg megváltozott bennük. Mivel a felnőttek ebből semmit sem vesznek észre, Sherlock és Watson, valamint hű társuk, Ica felkerekednek, hogy közösen göngyölítsék fel a bonyolult ügyet, mely még Sherlock számára is óriási intellektuális kihívásnak ígérkezik! Bernáth Zsolt 2012-ben készült ifjúsági kalandfilmjének főszereplői Szénási Kristóf, Ungvár Ádám és Kugler Nikolett, valamint egy titokzatos rejtély, melyre közösen derítenek majd fényt. A Sherlock Holmes nevében a megjelenésekor nagy sikert aratott a magyar kritikusok körében, több helyen „az új magyar gyerekfilmként” hivatkoztak rá a filmes sajtóban. A Pannon Televízió nézői pedig 9-től 99 éves korig egyaránt jól szórakozhatnak majd a gyerekek kalandjain december 25-én, 20.35-től. Ezen a napon ugyancsak játékra invitálják a nézőket: a film közben feltett kérdésre helyesen válaszolók között egy 25 000 forint értékű ajándékutalványt sorsolnak ki a mórahalmi Elixír Hotelbe!

 

Vad Balaton

Közép-Európa legnagyobb sekély vizű tava mindenki számára más arcát mutatta az elmúlt évszázadok során. Nyáron főként a vakációra érkező magyarok és külföldiek lepik el partjait, a tavat azonban az év bármely szakában érdemes szemügyre venni. Hihetetlenül értékes természeti kincsek, barlangok, homokbuckák és szurdokvidékek vannak itt, a színes állatvilágról már nem is beszélve. Kócsagok, vándorsólymok, ürgék, sőt, vadmacskák is élnek a tó közelében. Mosonyi Szabolcs 2017-ben készült természetfilmjében az ember és az élővilág különös kapcsolata kerül a középpontba, illetve egy ezer színben pompázó gazdag táj szépségei, valamint az avatatlan szemek számára mindmáig rejtett kincsei. A filmet karácsony másnapján, december 26-án, este 18.05-kor vetíti a Pannon Televízió.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..