home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Pályázati felhívások
MNT
2017.06.16.
LXXII. évf. 24. szám
Pályázati felhívások

A Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottsága közzétette a kulturális, civil és tájékoztatási szervezetekre vonatkozó pályázati felhívásait

Az általános kulturális pályázaton kiosztásra kerülő támogatás 2.700.000 dinár. A pályázatot benyújthatják szerbiai székhelyű amatőr művelődési egyesületek. A támogatást eszközbeszerzésre, működési költségek finanszírozására és programok szervezésére igényelhetik.

A nemzeti önazonosságot őrző hagyományos rendezvények megszervezésére vonatkozó kulturális pályázaton kiosztásra kerülő támogatás 1.800.000 dinár. A pályázatra szerbiai székhelyű amatőr művelődési egyesületek és művelődési szervezetek jelentkezhetnek. A támogatást a nemzeti önazonosságot őrző hagyományos rendezvények megszervezésére igényelhetik.

A kiemelt jelentőségű rendezvények megszervezésére vonatkozó kulturális pályázaton  kiosztásra kerülő támogatás 1.800.000 dinár. A pályázatra szerbiai székhelyű amatőr művelődési egyesületek, művelődési szervezetek és kulturális intézmények jelentkezhetnek, amelyek a Magyar Nemzeti Tanács által kiemelt jelentőségűvé nyilvánított rendezvények szervezői.

A nem kulturális tevékenységet folytató civil szervezetekre vonatkozó pályázaton kiosztásra kerülő támogatás 2.250.000 dinár. A pályázatot eszközbeszerzésre, működési költségek finanszírozására és programok szervezésére nyújthatják be a szerbiai székhelyű nem kulturális tevékenységet folytató civil szervezetek.

A kistérségi médiumok részére kiírt tájékoztatási pályázaton kiosztásra kerülő támogatás 900.000 dinár. A támogatást eszközbeszerzésre vagy köztájékoztatási tartalmak gyártási költségeinek teljes vagy részbeni támogatására igényelhetik a szerbiai székhelyű jogi személyek, amelyek magyar nyelvű nyomtatott sajtót készítenek, magyar nyelvű műsorokat is sugárzó rádiót, vagy magyar nyelvű műsorokat is sugárzó kábeltelevíziót működtetnek.

A pályázatok formája nyílt és vissza nem térítendő, elő- és utófinanszírozásra egyaránt felhasználhatóak. A pályázatok benyújtása a Magyar Nemzeti Tanács hivatalos honlapján található online pályázati rendszerben történő regisztrációt követően lehetséges (http://www.mnt.org.rs/regisztracio). A pályázatok benyújtási határideje: 2017. június 30., 14.00 óra.

A felhívások teljes szövege megtekinthető a Magyar Nemzeti Tanács megújult weboldalán (http://www.mnt.org.rs/) a Pályázatok fül alatt.

Jerasz Anikó
a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának elnöke

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..