home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Pályázat egyszeri oktatási támogatás odaítéléséről
De Profundis Alapítvány
2017.11.28.
LXXII. évf. 47. szám
Pályázat egyszeri oktatási támogatás odaítéléséről

A budapesti székhelyű De Profundis Közhasznú Alapítvány az idén — immáron tizenötödik alkalommal — hirdeti meg az egyetemistáknak szóló pályázatát.

A pályázaton részt vehet minden olyan szerbiai állampolgár, aki már beiratkozott vagy a 2017-2018 iskolaévben fog beiratkozni valamelyik szerbiai egyetem legalább ötödik félévére (a feltételek teljesítése mellett).

Az egyszeri támogatás összege: 15 000 dinár.

A pályázat során a kuratórium elsősorban a rászorultsági elvet vizsgálja. A tanulmányi előmenetel csak másodlagos szempont.

Megköszönjük, ha azok, akik más forrásból ösztöndíjban, kollégiumi ellátásban vagy egyéb támogatásban részesülnek most nem pályáznak.

Kérnénk, hogy az alábbi dokumentumokat küldjék meg a részünkre:
• kézzel írott önéletrajz, rövidtávú tervekkel kiegészítve
• leckekönyv másolata
• fénykép
• egyéb igazoló dokumentum másolata (nem kötelező)

Az okiratok magyar nyelvre történő fordítása nem szükséges.

A kiértékelés eredményéről minden pályázó tájékoztatást kap. Emiatt mindenképpen kérünk egy aktuális email címet és egy olyan telefonszámot, amelyen a pályázó elérhető. Ennek hiányában az ösztöndíjat a ranglistán soron következőnek ítélhetjük oda.
Kérjük, hogy pályázataikat 2017 december 5-én 18:00 óráig szkennelt vagy okostelefonnal fotózott formában adják fel a http://deprofundis.org/jelentkezes/ oldalon. 

A feladás előtt mindenképpen tájékozódjanak a www.deprofundis.org honlapon az aktuális információkról. Probléma esetén írjanak az info@deprofundis.org címre.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..