home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Negyven zömmel dél-amerikai magyar származású fiatal érkezett az adventi Diaszpóra Programra.
2022.12.12.
LXXVII. évf. 49. szám
Negyven zömmel dél-amerikai magyar származású fiatal érkezett az adventi Diaszpóra Programra.

A Rákóczi Szövetség Diaszpóra Programja az év elmúlt időszakában 443 nagyvilágban élő magyar fiatalt fogadott nyári táborozások, tanulmányi kirándulások során.

Most a program adventi időszakára december 11. és 20. között 40 elsősorban dél-amerikai magyar származású tizenéves érkezett. A 10 napos magyarországi tanulmányi kirándulás lehetőséget teremt a fiataloknak arra, hogy megismerjék azt az óhazát, ahonnét őseik származnak. Az itt tartózkodásuk során három napot töltenek a fővárosban, ahol többek között ellátogatnak az Országházba és az Álmok Álmodói Kiállításra is, majd a vidéki Magyarországgal és az adventi magyar hagyományokkal ismerkednek Sátoraljaújhelyen, a Rákóczi Táborban. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..