home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Mibe öltöztessük a babát ősszel?
(vas)
2013.11.06.
LXVIII. évf. 45. szám
Mibe öltöztessük a babát ősszel?

Az idei év nem a klasszikus őszi időjárását hozta, de már érkeznek a hűvösebb őszi napok. Mind a kisebb, még kevesebbet mozgó babákra, mind a nagyobb örökmozgókra is gondolni kell. Ebben az évszakban a réteges öltöztetés a legnyerőbb megoldás! Milyen praktikus ruhadarabokat szerezzünk be egy pici babának?

A lakásban

Amíg nincs fűtésszezon, addig a kevésbé mozgó, még sokat fekvő babákra legcélszerűbb egy hosszú ujjú bodyt adni egy kantáros rugdalózóval, vagy egy rövid ujjú bodyt egy kezes-lábassal. Aki a nadrágokat kedveli: az is jó megoldás, ha egy nem gumis derekú pamutnadrágot adunk a babára, zoknit, hosszú ujjú bodyval.

Éjszaka

Éjszakára a hosszú ujjú body—hálózsák kombináció a legjobb, de nyugodtan kísérletezhetünk, merte lehet, hogy a baba másért rajongana.

A szabadban

A hosszú ujjú bodyra ha rugdalózót adunk, akkor még arra húzzunk egy vastagabb pulóvert! A kapucnis akkor praktikus ha a kapucnit össze lehet húzni és meg lehet kötni, mert így a sapkát is helyettesíti. Ha kapucni nélküli pulcsi van, akkor a babára adjunk egy, a fülét is védő pamutsapkát! Egy vékony takaróval még a lábait is érdemes betakargatni a biztonság kedvéért.

Játszótérre

Lehet, hogy még nem tud járni a csöppség, de a játszótér már az ő számára is érdekes lehet, ha a nagyobb testvérrel sétálunk egyet. Nincsen már kánikula, de a kisebbeknek is jót tesz a levegőzés, a nagyobbaknak pedig a játék öröme. Mibe öltöztessük ilyenkor a picit?

• hosszú ujjú body

• harisnya vagy cicanadrág

• erre játszós hosszúnadrág (a kantáros ebben a korban különösen praktikus)

• pulóver, vastagabb pulóver

• puhatalpú/zárt orrú cipő

• sapka, sál

• kesztyű (ha hűvösebb van)

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..