home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Megújul a muzslyai posta épülete
k-ko
2012.11.07.
LXVII. évf. 45. szám
Megújul a muzslyai posta épülete

Felújítási munkálatok miatt ideiglenesen átköltöztették a muzslyai postahivatalt. A polgárok a néhai Piros Csizma udvarában, a Magyar Kommün utca 42. alatt intézhetik postai ügyeiket.

Lehoczki Hajnalka, a posta főnöke elmondta: már nyolc éve folyamatosan kérelmezték a központi hivatalnál a felújításokat, és most kaptak csak rá engedélyt.
A helyi posta mintegy 10 ezer polgárt lát el szolgáltatásaival, 2700 háztartás végzi a hivatalukban havi számlájának a befizetését. A postahivatalban nyolcan dolgoznak: négy postás, illetve kézbesítő és négy tisztségviselő. A munka két váltásban folyik, és minden munkanapon reggel fél nyolctól este hat óráig, szombaton pedig 11 óráig fogadják az ügyfeleket. A munkálatok október 22-én kezdődtek, és várhatóan három hétig tartanak.
 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..